Uddamålsförluster för både SIF och GIF !!

Det blev förluster med uddamålet för både SIF och GIF idag.
Därmed börjar det bli långt upp för framför allt GIF som har 9 poäng upp till en kvalplats, men det börjar osa hett även för SIF, då det är 6 poäng upp så nu börjar vinster bli viktiga i kampen uppåt.
Tåget gick nog helt för GIF iom förlusten idag, sammantaget 7-3 i målchanser till BP om man räknar med målet, men BP imponerade inte alls idag och får man inte tillbaka de på papperet tongivande spelarna inom kort, så blir det tufft att nå topp 2 även för dom.
Matchbilden på Grimsta i andra halvlek var "bara" GIF, som jagade en kvittering, matchbilden var väldigt lik den mot SIF då det "bara" var SIF i andra halvlek.
Det tror jag inte duger för BP att stundtals rasa igenom matcherna på detta sätt.
GIF är inte alls långt ifrån att få med sig 1 pinne idag.

SIF förlorade på Jernvallen mot serieledande IK Sylvia med 1-2 i en mycket jämn match som inte bjöd på så många målchanser från något håll men på något konstigt sätt ändå innehåller 3 mål.
Bra start första 20 min av SIF och ett jätteläge till ledningsmål av först Bellander och sekunden senare från Englund, men det är bortalaget som gör 1-0 efter en fin kombination centralt i och runt straffområdet.
Sylvias 2-0 mål i andra halvlek såg billigt ut från sidan med många passiva hemmaspelare och sedan kommer reduceringen på straff och SIF får tryck framåt sista 10 min för att nå en kvittering, man har väldigt mycket boll och rullar runt men man får inte till det sista biten.
SIF återfinns på en 5:e plats med 15 p och GIF finns på en 7:e plats med 12 p inför det korta uppehållet i årets div 1 spel.
Gillar