Tung träning inför avslutet !!

Just nu är vi i SIF`s P00 inne i en tyngre konditionsperiod, allt med sikte på att vara väl förberedda inför en ev DM-final, samt elitcupen Selected Team Cup i Norrköping, med motstånd som bl.a AIK, Hammarby, Trelleborg mm.
Vi kör nu en 3 veckors period med en hel del löpträning på BJ Arena i Sandviken för att försöka nå en ny topp till slutet av säsongen när dessa matcher kommer.
Sedan kommer också uttagningar till gästrikelaget med start i oktober och där får vi tufft att ta ut x antal spelare från våran trupp till dessa uttagningar och den fysiska statusen kommer naturligtvis att vara en del i den uttagningen.
Så nu gäller det att grabbarna håller i och kommer väldigt bra förberedda till avslutningen på säsongen, vilket också innebär att vi kan starta upp den kommande säsongen på en betydligt högre nivå än vi började årets säsong på.

Någonting som har varit väldigt intressant med årets säsong, är att man fått se vad som vi saknar när man möter de absolut bästa lagen bland P00 i Sverige.
Vi har ju tagit steget till att ligga omkring 15-30:e lag i Sverige i årgången och därmed fått vara med i elitcuperna i Sverige.
Vi har ju fått mött dom här bästa lagen ett flertal gånger nu, med SM i Karlstad som senaste gången.
Jag skulle gärna ha en genomgång i klubben med de andra ungdomstränarna och förklara hur långt fram de bästa lagen ligger idag, så man förstår att det krävs otroligt mycket idag när man kommer upp i 13-14 års ålder.
Det handlar inte om att bara ha roligt och springa och skjuta på målet i den här åldern, det kan jag säga.
Jag funderar på att skriva om hur det ser ut på den här nivån, vi får se hur det blir !!!
Gillar