Tuffa tider !!

Det är tuffa tider just nu för några av distriktets lag.
Gävle Latino har tappat ett flertal spelare och det sägs att man har svårt med ekonomin och därmed ett frågetecken om kommande säsong.
Även Hagaströms herrar ser ut att få en tuff vinter, med ett stort frågetecken om man kommer att få ihop ett a-lag.
Båda lagen ligger idag i div 5.
Vi kan bara hoppas att klubbarna kommer till seriestart !!
 

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Ingen av klubbarna har en fungerande ungdomsverksamhet. Detta är inte unikt för dessa två klubbar utan blir vanligare och vanligare runt om i distriktet. Det fylls inte på med spelare underifrån utan försvinner exempelvis en tränare eller ett gäng spelare så blir det genast oro inför den nya säsongen. Hur vore det om spelarna i dessa två klubbar gick ihop och bildade ett starkt lag? Hagaström bidrar med fysik och inställning, Latino bidrar med teknik och hjärta. Kan bli succ? med en bra tränare vid rodret!
Guest
,
Problemet hos Gävle Latino är att de inte finns tillräckligt med sponsorer. Spelare finns de, men ekonomin är väldigt viktigt i dagens fotboll, vare sig det är La liga eller div 5. I Gävle latino är de ett fåtal personer som jobbar för klubben och för klubbens överlevnad så måste sponsorer samt fler eldsjälar in i klubben. Tråkigt att Gävle Latino lägger ner iallafall då laget lyckats göra sig ett namn i distriktet på kort tid.