​Sandvikens IF förlorade dagens hemmamatch mot tabelljumbon Enskede i div 1 fotbollen med 1-0 (1-0) inför drygt 700 åskådare på gamla VM-arenan.
Det var inte mycket som fungerade i seriematchen för SIF när man tävlade om poäng och tabelläge, däremot i en cupmatch som den mot Brage när det egentligen inte står så mycket på spel, då vågar man trycka på framåt på ett helt annat sätt.
Slutresultatet i matchen borde väl ha varit 0-0 om man tittar på målchanser, men med tanke på att Enskede var bortalag, så tycker jag att dom vågade lite mer, att SIF trycker på sista 15 min är ju styrt av resultatet i matchen.
Närmast väntar bortamatch mot Carlstad för SIF.


SIF damer tog dock 1 poäng när man mötte Gefle IF på Gavlevallen, ett GIF som jag anser ha vunnit serien.
Gefle fick en kanonstart och tog ledningen med 3-0 och såg ut att gå mot en enkel seger, men då vaknade SIF tjejerna till och vänder matchen till 3-3 vilket också blev slutresultatet.
Det innebär att resultatet mellan de båda lagen denna säsong slutat 2-2 och 3-3 och mycket tyder på att GIF vinner serien före SIF.
Stensätra spelade 0-0 hemma mot Team Hudik och det var ett bra resultat då Team Hudik ligger på tredje plats i tabellen.​


Valbo spelade 3-3 borta mot IFK Timrå i div 2 fotbollen och fortsätter att göra bra prestationer.
Man har 12 poäng ner till strecket och 12 poäng upp till topplagen, så man ligger väldigt stabilt i mitten inför hösten.


IK Huges damer spelade idag oavgjort hemma mot dalalaget Gustafs i div 1, matchen slutade 1-1.
Gävlelaget har långt upp till lagen på rätt sida om nedflyttningsstrecket och det är väl i princip klart nu att det blir div 2 spel kommande säsong.


Herrar div 3.
IK Sätra vinner borta mot Säter med 2-0 och man tar därmed sin andra raka vinst och man befinner sig nu 5 p ovanför nedflyttningen.
Målvakten Tobias Wennergrund som lånats in från Sandvikens IF har nu hållit nollan i sina båda framträdanden för Kostas grabbar.
Även Hille IF har en formtopp och plockar poäng med jämna mellanrum, idag kom 3-3 borta mot Fagersta och både Hille och Sätra börjar att lämna Hofors bakom sig nu på nedflyttningsplats.
Ett Hofors som förvisso tog 1 poäng idag även dom, efter 2-2 borta mot Strand, men det är sådana matcher man måste ta 3 poäng i om man vill undgå nedflyttningen.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments