Snart ner till Göteborg !!

​På söndag går bilen ner till Göteborg och årets upplaga av Gothia Cup.
Sandvikens IF är nere med några lag som jag skulle vilja följa, men det finns naturligtvis flera lag från distriktet man kan försöka följa.
I våras bokade jag hotell alldeles utanför Göteborg och med spårvagn tar man sig in till centrum på bara 10 minuter, så jag tror och hoppas att det här blir ett perfekt ställe att bo på.

Tyvärr missar jag sommarproffsträningen för spelare födda -03 och -04 som Sandvikens IF akademi står för, då den är lagd under samma vecka.
Det är ju spelare som jag följt under våren och vissa av dessa spelare är nu inbjudna till SIF`s "sommarproffsträning", som skall bli återkommande varje år.

Frankrike - Kroatien i VM-finalen på söndag, lite överraskande men absolut inte sensationellt.
På lördag spelar Belgien - England om 3:e pris, en match som jag tycker man kan skrota och dela ut 2 st 3:e pris istället.

I England sägs det idag att Chelseas tränare Conte har fått sparken och Napolis tränare Sarri tar över.
Säsongen som var blev väl inte helt som Chelsea önskat när vi pratar om PL, men året före vann man PL lätt och Conte hyllades stort.
Som tränare gäller bara färskvara och definitivt i de stora klubbarna som bara räknar trofeer, men det är svårt och ibland löjligt att se hur tränarna jagas i dessa klubbar.

Gillar