Småklubbars ungdomsverksamhet

Tänkte nu göra en sak som jag varit dålig på, nämligen att berömma småklubbars ungdomsverksamhet.
Med småklubbar menar jag inte antalet aktiva utan på vilken nivå man håller till med seniorlag och u-lagen, det här är ofta klubbar som jag inte nämner så ofta, men nu blir det bättring.
Tittar vi på en klubb som Hille IF så har dom en väldigt stor ungdomsverksamhet som dom bedriver på ett väldigt bra sätt där ute i Hille.
Jag själv var förra året där ute och hämtade 3 spelare till våra ungdomslag och det är alltid en trevlig atmosfär där ute och man känner sig alltid välkommen.
Dom har både pojk och flicklag i de flesta åldrarna och dom gör som sagt ett riktigt bra jobb där ute.
IK Huge är en annan stor ungdomsklubb ute i Bomhus med många lag i elden.
Möter man lag från Huge så vet man i regel att motståndet är bra och dom har även haft några lag ute i de regionala serierna och här finns precis som i Hille även ett antal flicklag.
En uppstickare på ungdomssidan har Steneberg blivit, dessutom en bra utmanare med bra standard på spelarna.
Dom har gjort ett bra jobb därute, absolut !!
Hagaström är en annan klubb med en del ungdomslag som jag följt under ett par år nu, förra året kom 4 spelare till oss i SIF som jag följt när dom lade ner sitt lag och spelarna hamnade i olika klubbar, i år har vi några på provträningar.
Det här har varit en liten bortglömd ungdomsklubb för mig, men som man nu följer på ett helt annat sätt och något lag har man tillsammans med Valbo FF.
Här har vi 4 klubbar som jag tycker gör ett riktigt bra jobb på u-sidan, det finns naturligtvis fler men jag har fastnat för dessa 4 klubbar.
Fortsätt som ni gör, ni betyder mycket för Gästrikefotbollen !!!!
Gillar