SIF till DM-final !!

Div 1 laget Sandvikens IF är klara för DM-final, efter att ha avgjort matchen i förlängningen mot div 3 laget IK Sätra.
I SIF`s startelva återfanns 3 spelare från helgens vinstmatch i div 1 mot Umeålaget Team T/G, men samtliga återfinns i SIF`s div 1 trupp, så det var inget dåligt lag som IK Sätra mötte.
Eftersom jag inte såg första halvlek (träning) så var infon jag fick att SIF hade börjat väldigt bra, medan Sätra hade tagit över efter 15-20 minuter.
Däremot så såg jag sista 40 min +förlängningen.
Under matchminut 50-90 så var det en jämn tillställning med lite böljande spel fram och tillbaka, inget direkt skönspel från något håll.
Däremot så ser man att ju längre matchen går, ju öppnar blir det i IK Sätra`s defensiv, vilket är naturligt när orken börjar tryta för Sätra.
Marcus Hägg får chansen att avgöra i den 87:e minuten, men bränner en straff.
I förlängningen orkar inte Sätra mer och med ett klassmål gör John Junior 0-1, en fin hård passning av Jens Åberg och en strålande första toutch av Junior ger honom läget att lugnt rulla in 0-1 bredvid Sätras målvakt.
Haris Sijaric gör 2-0 efter ett väggspel och Marcus Hägg gör 3-0.
Men Sätra skall vara helnöjd med sin prestation, man jobbade stenhårt och gjorde det bra under 90 min och man skapade även målchanser för att göra mål ( bl.a ett stolpskott).
I den andra semin spelar SAIK - Valbo.

DM-semifinal Herrar.

IK Sätra - Sandvikens IF 0-0 , 0-3 e.flGillar

Kommentarer