Sandvikens IF damer vann toppmatch och SAIK hänger på i div 3 toppen !!

​Sandvikens IF kom från en förlust mot serietvåan Bollstanäs med 1-2 senast och mötte idag trean G:Upsala på bortaplan, en förlust här och Bollstanäs vinner sin match så har helt plötsligt SIF åkt ner till en 3:e plats i tabellen.
Men SIF åkte till Uppsala och vann med 1-0 i den här matchen som för SIF`s del egentligen var en "måstematch" med bara 3 omgångar kvar.
Matchvinnare idag blev Simone Edefall som gjorde vinstmålet i den 19:e minuten.
Otroligt starkt gjort av tjejerna att komma tillbaka efter förra helgens hemmaförlust, för den här matchen var minst lika svår på förhand.
Jag skulle vilja säga att det ändå finns mer att plocka ut av detta lag, alla spelare var inte riktigt där idag, lite alibispel på något håll.
Men nu har laget verkligen skaffat sig ett högintressant läge inför de 3 avslutande matcherna.
Kvarvarande matcher är.

Ljusdal    hemma
Rimbo     borta
Enköping   hemmaSandvikens AIK herrar vann igår hemma mot tabelljumbon Avesta med 4-2 och man hakar på i toppstriden i div 3, en toppstrid som ingen verkar vilja vinna förresten, då topplagen omgång efter omgång tappar poäng eller förlorar.
Vi inväntar med spänning övriga resultat i denna omgång.


Själv har jag varit och tittat på en match i pojkarnas -03 serie, då serieledande Hille IF tog emot Sandvikens IF pojkar -04, en match som SIF kunde vinna med 3-1.
Hille har nog redan vunnit serien skulle jag tro, men SIF styrde spelmässigt ganska stort idag på Hille IP.


Sandvikens IF U19 förlorade idag en relativt trevlig tillställning med stundtals bra kvalite mot IK Brage med 1-3 (0-1).
Matchen avgöres sista 20 min då Brage gör 2-1 och även 3-1 efter en bra forcering från dalalaget.


Årsunda förlorade hemma mot Hofors AIF idag i div 4 fotbollen med 2-4 och försvann därmed från kvalchansen mot div 3.
Nu är det endast Brynäs och Hille som gör upp om den med 3 omgångar kvar att spela.

Torsåker förlorade i div 3 borta mot nu serieledande Sala med 0-5, mycket mer om den serien kommer jag med senare under helgen.

Valbo FF vann borta mot G:Upsala med 2-0 i herrarnas div 2 och det var en jätteviktig seger och laget behåller kvalplatsen för fortsatt div 2 spel.
Bortalagets mål gjordes av Emil Lindbom och Emil Hodin.
Mer kommer även om denna serie som har 5 högintressanta omgångar kvar att spela.

Damderbyt i div 2 mellan Hille och Gefle IF slutade 0-3 och därmed känns GIF som klara för fortsatt div 1 spel kommande säsong, Hille däremot får jobba ända till mållinjen för att försöka rädda fortsatt div 2 spel.Gillar