Saik fick en ny chans, om än en liten sådan !!

​Idag var jag och tittade på div 3 matchen Forssa - Bollnäs, en match som slutade 4-1.
Därmed försvann Bollnäs chanser till div 2 spel kommande säsong, det var dessutom ett mycket blekt Bollnäs jag såg idag och Forssa vann mycket enkelt.
Med dagens övriga div 3 resultat så lever fortfarande chansen för SAIK, men man är helt beroende på att Sala måste förlora i sista matchen för att man skall kunna få kvalplatsen.
Torsåker spelade 2-2 borta mot Slätta, men man är ju sedan lång tid ute ur div 3.
Valbo förlorade hemma mot Hudiksvall med 2-0 och fortsätter att återfinnas på nedflyttningsplats, men iom att även Mora på negativ kvalplats också förlorade så lever kampen vidare för VFF om en div 2 plats.
Hille är nya på kvalplats i div 4 efter att man vunnit med hela 7-0 hemma mot Norrsundet, samtidigt som Åbyggeby vann med hela 5-0 mot Brynäs.
Det återstår 1 omgång i div 4.
I bottenstriden tog Hagaström en viktig seger när man vann hemma mot Hofors med 4-0, när även Stensätra förlorade mot Forsbacka med 3-2, så blir det en avgörande match mellan dessa 2 lag i sista omgången för att slippa kvala sig kvar i div 4.
MEN Valbo FF2 kan kliva förbi båda dessa 2 lag eftersom man har en släpande match och det kan alltså bli så att både Hagaström och Stensätra får försöka kvala sig kvar om VFF2 hittar formen i sina 2 avslutande matcher.

Sandvikens IF damer som kämpar om att vinna sin div 1 serie vann borta mot Rimbo med 2-1 i den näst sista omgången.
Men SIF avgjorde i den 89:e minuten !!!!
Målskytt var Sarina Bolden och det finns viktiga och det finns grymt viktiga vinster, den här var av den senare modellen.
Bollstanäs som SIF krigar om seriesegern med spelar i morgon borta mot Gefle IF.
Även Hille som krigar för nytt kontrakt har sin match i morgon.

Gillar