Ridå ner Gefle IF !!

Säga vad man vill om Gefle IF, men inte har man lyckats med mycket de sista åren och nu dyker ett nytt magplask upp modell större !!
Jag visste att Gefle IF`s damtränare hade samtalsförbud med sina spelare och träningsförbud med sitt lag och då trodde jag naturligtvis att hon hade fått sparken och inte sagt upp sig själv, men det här var ännu värre.
Under kvällen kommer följande nyheter ut i våra lokaltidningar
Tränaren Sara Frykland säger själv följande.
- "jag har fått en del hot från Gefle IF`s styrelse om att jag inte får prata med någon om mitt beslut att säga upp mig, det gör det ännu svårare att veta hur jag ska gå vidare".
- " Det har med styrelsen och kansliets personal att göra, hur dom uppträtt och agerat mot mig".
- " Dom anser att jag ska vara lojal mot klubben resten av mitt liv och det kommer att skada mitt varumärke resten av min framtida karriär som tränare om jag kommer att berätta varför jag sa upp mig".
- "Jag vill inte starta någon pajkastning eller göra någon till en syndabock, men jag måste berätta för min, för damspelarna och övriga kvinnor som är i eller kommer att vara i samma situation".
- "Det känns som om jag blev värvad som tränare till Gefle IF bara för att stå som en reklampelare för damfotbollen i GIF, för en satsning som jag anser att klubben absolut inte lever upp till"

Vad faan säger man egentligen när man får höra sånt här ??


Gillar