På onsdag börjar SIF U16 !!

​På onsdag börjar vi i SIF U16 träningarna efter uppehållet, med start kl 17,00.
Vi börjar lite enklare på onsdag för att åter väcka upp kropparna från ledigheten, men till helgen blir det dubbelpass med intervallöpning, löpteknik, vanlig fotbollsträning, fotbollsfresbee och en mettävling.
Vi kommer även att ha ett flertal spelare med i bortamatchen i pojkallsvenskan uppe i Sundsvall under helgen.
Seriestarten för oss i Regionala U16 serien blir först den 12 aug hemma mot Enköpings SK, medan vårt grupp 2 lag här i Gästrikland har match den 1 aug.
Vi är i semifinal i DM P15 och får möta någon av Hille, GGIK eller Gefle IF där.
Många av våra killar kommer dessutom att vara med i P16 laget i DM, där ingen match ännu är spelad.
Efter säsongen tittar vi på en elitcup i Örebro för P15 lag som vi just nu funderar på att anmäla oss till, den brukar spelas i början av november och innehåller 16 lag.
Vi var där för 2 år sedan och förlorade semifinalen mot cupens blivande vinnare på straffar efter 1-1 vid full tid.
Det här är en riktigt bra cup med många lag som vi möter i elitcuperna och lag som även fanns med i SM för P14 förra året.
Jag har varit in och tjuvtittat lite på anmälda lag och visst ser det ut att åter bli en högkvalite cup, så ev kommer vi att anmäla oss i år igen som en fin avslutning på säsongen.
Det är dessutom perfekt avstånd från Sandviken ( drygt 20 mil) och konstgräsplanerna är bra, dessutom är allt boende på hotell vilket uppskattas starkt av killarna och oss "gamla gubbar" i ledarstaben.Gillar