Otroligt bekväm seger !!


Sverige vann igår hemma mot Bulgarien i VM-kvalet med 3-0, som borde ha varit något mål till, så stor klasskillnad var det på lagen igår.
Lite förvånande för mig, jag trodde att Bulgarien höll högre standard än så här, men det fanns inte mycket positivt att ta med hem till Bulgarien för dom.
Deras vänstersida var öppnare än E16 mellan Gävle och Sandviken, vilket Sverige utnyttjade bra, men kunde och borde ha utnyttjat ännu mer.
Sverige gör en relativt bra match med den trupp dom befogar över, visst önskade man bättre avgörande passningar och bättre första toutcher som de "stora" nationerna besitter, men med dom lagen ska vi nog inte jämföra oss med.
Vi har en bra bredd i landslaget nu när man börjar våga släppa fram lite yngre killar, men bredden är på hyffsad nivå, inte mer.
Men jag har numera så svårt för Toivonen, nu gör han en helt ok match igår vilket jag erkänner.
Men Toivonen, Marcus Berg och Guidetti som forwardsval skrämmer nog knappast något lag i Europa, inte ens San Marino och Luxemburg, det måste vi erkänna.
Christoffer Nyman hade jag gärna sätt fått ett förtroende inom kort som forward, kanske då ihop med Guidetti som dessutom har en passningsfot jämfört med de övriga nämnda i omställningarna, och då kan Nymans fart bli intressant.
Kanske, kanske har Nyman kapaciteten för att bli Sveriges nr 1 bland forwards?​
Närmast väntar Frankrike på bortaplan, hemska tanke !!!

Gillar