Okunskap börjar spridas på Svenska fans sidan !!

Jag följer både GIF och SIF`s svenskafans sida ofta, lite gnäll hit och dit mellan supportrarna det ingår, men nu tycker jag det kommer ren okunnighet från GIF`s forum, det syns att det inte är folk som jobbar på den här nivån.
När man börjar prata om att SIF omsätter 20 miljoner och GIF 13 miljoner i omsättning (vilket är helt riktigt) så visar det att SIF har 5-7 miljoner mer i spelarbudget än GIF, är en kommentar som sedan vissa på sidan hänger med på ????
Det är som att säga att man igår fångade en gädda på 47 kg i Gavleån på en wobbler !!
Jag vill inte gå in på summor om någon av klubbarna här på bloggen, men med ett par hundratusen kronors felmarginal kan jag spelarbudgeten för båda lagen.
Därför blir inläggen på svenskafans helt plötsligt ointressanta när det börjar pratas ren smörja, säkert inte med avsikt utan med vad man tror, men helt saknar kunskapen om.Gillar

Kommentarer

Fotbollen
,

Håller med om att det är fel att uttala sig om summor när man inte har någon kunskap. Sandvikens IF:s forum är dock väldigt svårt att läsa, eftersom det nästan aldrig är någon aktivitet. GIF:s har bara idag producerat 16 inlägg, något SIF gjort under nästan hela den här månaden.

fotbollsscouten
fotbollsscouten,

Håller absolut med dig där !!

nouw.com/fotbollsscouten
Peter
,

Kunskapen på GIF-forumet på Svenskafans är i princip obefintlig, likaså i Geflepodden.

Geflepodden
,

Roligt att du lyssnar på podden, det glädjer!

NyfikenBlue,

Till skillnad från Sandvikens forum då eller? Där går 50% av inläggen ut på att håna och på sandlådenivå kritisera Gefle IF. Där pratar vi hög kunskapsnivå!

Ersson
,

Låt höra då, vad ligger deras respektive budget på?