Ny strålande SIF-kväll för båda seniorlagen !!

Klubbens 2 seniorlag gör båda två strålande säsonger och ändå jobbar båda lagen på sikt för att kliva uppåt i seriesystemet !!
Damerna i sin div 1 serie är troligen det yngsta laget i serien, man är nykomlingar och man ligger faktiskt nu på 2:a plats i serien, efter dagens vinst mot tidigare serietvåan Bele/Barkarby från Stockholm på Jernvallen.
SIF vinner med 2-0 och i målet idag gjorde 17-åriga Lotten Fahlberg div 1 debut !!
Målen för SIF gjorde Gloria Douglas och Demi Pierre.


Herrarna är seriens absolut bästa lag för tillfället, efter att man på bortaplan besegrat Karlslund med hela 4-0 (1-0) och målskyttar här var Emil Bellander 2, Viktor Nordin och Slava Koidan.
På de sista 7 matcherna har laget 6 vinster och 1 oavgjord match, den kom förövrigt borta mot serieledande Västerås SK och nu jagar laget 4:e platsen i årets serie.
Laget är otroligt trygga i det man gör nu och naturligtvis stiger självförtroendet många grader när man vinner match på match.

Båda lagens seniorlag jobbar på sikt och där målet är Elitettan respektive Superettan och div 1 spel är ganska nytt för båda lagen (damerna gör sin första säsong och herrarna gör sin 2:a säsong), 
Framtiden ser väldigt ljus ut för Sandvikens IF kan man väl säga utan att ta till för stora ord, sedan vet jag mycket väl att det är tufft att klara av att ta nästa steg, men förutsättningarna finns iaf, då det är en näringsrik klubb som växer på alla håll.

Själv har jag varit och titta på spelare i olika åldrar som intresserar SIF till kommande säsong, med andra ord ungefär som en helg brukar att se ut för min del.

Gillar