Ny GIF förlust i superettan !!

Ikväll kom en ny förlust för Gefle IF i Superettan, nu mot klassiska Östers IF med 1-3.
Jag skrev efter förra matchen att tränarna nu börjar få det tufft i GIF och att det måste komma ett par segrar nu så man får lite lugn och ro, men då kommer 1-3 på hemmaplan mot Östers IF.
Man har släppt in 13 mål på de senaste 4 matcherna och det är inget annat än bedrövligt, man ljuger om man säger något annat. och just nu spelar man div 1 fotboll 2018.
Någonting är ju galet i GIF, det behöver man inte vara speciellt klok för att förstå, frågan är vart problemet sitter i klubben, är det hos vissa spelare, är man missnöjd med tränarduon eller sitter det lite högre upp inom det sportsliga? för någonting av dessa 3 förslag är det !!
Varför kallar man till en pressträff för sponsorer, supportrar och massmedia egentligen?
Beror det enbart på årets tabelläge och prestation så borde en liknande träff ha kommit under senhösten ifjol, då läget var sämre än det är idag?
Jag tror att man började förbereda sponsorer, supportrar och massmedia för ett tränarbyte och man hoppas därmed få en bättre förståelse från dessa när beskedet kommer.
Nu får vi se om jag har rätt eller fel i spelet bakom GIF !!
Publiksiffran på ca 900 åskådare, när man får gå 2 för 1 förstår ju alla vad det dessutom innebär för klubben ekonomiskt, förra hemmamatchen kom drygt 700, även då gå 2 betala för 1.
Gillar