Matchreferat lördag !!

Sandvikens IF U16 vinner hemmamatchen mot Visby/Gute med 3-0 och man krigar om att ta en placering med de 24 bästa 16-års lagen i Sverige.
En total dominans för hemmalaget under 90 minuter, men man borde ha kunnat haft mer kvalite i Visbys straffområde och gjort några mål mer.
Slut 3-0

Elitettan damer kl 14,00
Lidköping - Sandvikens IF
20 min 0-0. SIF börjar matchen riktigt bra och en jämn matchbild i denna viktiga match i bottenstriden i serien.
Halvtid 0-0. SIF har en kraftig motvind, men spelmässigt håller dom jämna steg och visar bra inställning med ett hårt jobb och det här är det bästa jag sätt i år när det gäller att hålla ihop lagdelarna. Den individuella kvaliten kan däremot bli bättre i vissa utföranden där det blir spel på alldeles för små ytor. Men intressant att se om laget kan utnyttja medvinden som dom kommer att få nu i andra halvlek.
60 min 0-0. Fortsatt jämn matchbild och inte så många chanser åt något lag hittills.
70 min 0-0 en bra SIF period nu, men ingen het målchans, nu måste jag tyvärr lämna för herrmatchen.
80 min 0-1 Kim Sundlöv
84 min 0-2 Amanda Hagelberg
Slut 0-2
En otroligt bra genomförd match från tjejernas sida, vilket dom visade redan från minut 1 i matchen. Som jag tidigare skrev så är det årets bästa prestation om man tittar på hur laget satt ihop, vilket gjorde att man relativt enkelt kunde vinna mittfältet idag. Lite småplottrigt emellanåt, men en rättvis och väldigt viktig 3 poängare och onekligen en drömstart för nye tränaren Perra Nordström,
Laget klev nu upp på rätt sida nedflyttningsstrecket.

Damer div 1
Sundsvall - Gefle
70 min 2-0
73 min 3-0
Slut 4-0
Förlust för GIF damer i denna match mot topplaget Sundsvall.

Valbo - Sollentuna Slut 2-2
Valbos första mål i damernas div 1, samt första poäng. Klara Kempe gjorde båda målen för VFF.

Div 1 herrar
Karlslund - Gefle IF 0-0
Ett bortdömt mål samt en utvisning i första halvlek från örebrolaget, men GIF kom inte alls till i anfallsspelet och matchen slutade 0-0.
Sandvikens IF - Huddinge 3-2
En jättefin första halvlek från SIF`s sida, absolut en av säsongens bästa halvlekar enligt mig och att bara ha 1-1 efter den kändes otroligt konstigt.
Först 1-0 av Bellander på ett snyggt högerinlägg från Koidan och sedan malde man på bra och Huddinge fick inte mycket att säga till om, innan 1-1 kommer på en kontring i matchminut 44. Ett skott som helt ändrar riktning och går över Tobbe i SIF målet.
SIF är sämre i andra och Huddinge är minst lika bra första 30 på andra halvlek och åter kommer ett Huddingemål på en kontring och inlägg.
Men Herman Johansson går upp och dunkar in 2-2 med pannan på en högerhörna med ca 15 kvar och segermålet kommer på övertid genom Leo Englund på ett nytt härligt inlägg från Slava Koidan.
Sammantaget kändes det jäkligt rättvist men alldeles för sent avgör rödvitt denna match mot serietrean Huddinge.

U19 herr
Roslagsbro - Sandvikens IF 0-2

U17 herr
Forssa BK - Sandvikens IF 3-1

Gillar