Matcher idag onsdag !!

​I div 3 förlorar Hofors lite snöpligt och lite oväntat hemma mot Korsnäs med 2-3, oväntat säger jag tack vare Haif`s fina seriestart.
Vid seger idag hade man legat i den absoluta toppenstriden i div 3, medan Korsnäs hittills iaf finns långt ner i bottenstriden.
Synd att man tappar en 3:a här när man har fått den kanonstarten man fått på serien.

I div 4 tar Torsåker med sig vinsten senast mot G/H i derbyt och vinner även ikväll, denna gång mot Brynäs på bortaplan och lämnar nu G/H 6 p bakom sig.
Att vinna mot Brynäs på bortaplan tycker jag är en stark prestation av TIF och visst spelade man relativt bra även senast mot G/H, men efter bortavinsten mot Brynäs känns det som om TIF är på väg upp från bottenregionen på allvar nu, eller?


I div 5 har jag varit helt "off" i år, men ska nu skärpa till mig lite.
Serien ser ju ut att vara hur jämn som helst, vilket förvånar mig mycket, jag trodde Stensätra skulle åka pulka igenom den här serien, men så fel jag hade !!
Visst leder Stensätra just nu, men om både Legend och Hagaström vinner sina matcher så passerar båda lagen Stensätra och det efter 9 omgångar.
Stensätra har inte vunnit 3 av 9 matcher, alltså man vinner inte var 3:e match man spelar och då är det svårt att kliva ifrån i en serietabell.
Sedan finns lag som Älvkarleby och Högbo också med och krigar i toppen av tabellen och Högbo som för någon månad sedan inte ens visste om dom skulle kunna ha ett lag med i div 5 pga spelarbrist
Idag vann Älvkarleby hemma mot GGIK med 3-2.​
Intressant att följa fortsättningen i div 5 !!Gillar