Kryss i seriefinalen i herrarnas div 3 !!

​Serieledande Sala tog emot serietvåan Sandvikens AIK i en tidig seriefinal i herrarnas div 3 fotboll.
Saik behövde vinna för att komma ifatt Sala i tabellen och vid vinst för Sala så drog man ifrån Saik till 6 poängs marginal.
Matchen slutade oavgjort 0-0, vilket inte var oväntat i en sådan här match.
Sala har ett gediget starkt försvarsspel där man hela tiden lägger försvarsspelet i fokus och hellre stannar hemma och säkrar upp lite extra i defensiven istället för att chansa framåt med någon extra spelare och serier vinner man med bra försvarsspel och nästan aldrig på ett starkt anfallsspel.
Ibland blir man lite trubbiga framåt som senast mot Forssa och iom matchen mot Saik har man nu 2 raka 0-0 matcher.
Saik å sin sida spelar mer offensivt och vill få fram folk i anfall, helst utnyttjar man sina kantspelare på det sättet, det man får betala är ju defensivt där man blir ihåliga.
Matchen idag såg jag tyvärr inte, men jag kan tänka mig ett lite mer försiktigt Saik idag mot ett alltid försiktigt Sala.
Även Fagersta Södra är nog nöjda med resultatet på 3:e plats i tabellen, vid vinst i sin uppskjutna match passerar man Saik och lägger sig på en 2:a plats i tabellen.

På fredag spelas en extremt viktig match för Torsåker, då man tar emot Säter.
Vid vinst för TIF lever chansen för fortsatt div 3 spel in på hösten, medan det vid förlust bara är att börja sikta in sg på div 4 igen nästa år, en mycket intressant match med andra ord.

Gillar