Kryss i seriefinalen !!

​Seriefinalen i div 2 mellan SIF - Enskede slutade oavgjort 3-3 (3-3) inför nästan 900 åskådare.
En konstig match bjöds vi på, jag var väldigt, väldigt imponerad av Enskede idag i 75 minuter, men när matchen är slut har man bara fått med sig 1 pinne ändå hem till Stockholm.

Vill man bli mästare måste man vara kaxig, offensiv och tala om för motståndaren att jag är större och bättre än er så här bestämmer vi !!
Enskede kommer hit och gör precis allt detta !!
Man skiter fullständigt att man kommer till en toppmatch på bortaplan och man spelar inför en publiksiffra som dom aldrig når upp på under en halv säsong annars.
Man kliver fram och stänger SIF från att starta anfallen från målvakten, man är otroligt rörliga, passningsskickliga, kaxigheten med offensiv coaching och glädjen att se detta från spelarna var imponerande. 
SÅ BLIR MAN EN SERIEVINNARE EFTER 26 OMGÅNGAR !!
Nu räckte det inte denna match, man slarvade bort en klar seger idag, vilket vi i SIF måste vara väldigt glada för.
Just försvarsbiten känns som det enda som kan haverera för Enskede, tydligen gör det ju också det i vissa matcher och vi fick se det under en 10-15 min period i dag, då SIF springer sönder Enskedes försvar vid 2-3 och 3-3 målen.​
Man såg ut ungefär som Sollentunas försvar gjorde på Jernvallen i våras, otympliga och högst besvärande i löpdueller.​

Bästa matchen för året på Jernvallen anser jag, högt tempo, 6 mål och ett mycket imponerande Enskede.
Det positiva från SIF är ju att man trots allt får med sig 1 pinne från matchen, att Allison gör 2 mål och fortsätter att producera och att komma tillbaka från både 0-2 och 1-3 till att ta 1 poäng, det tyder på RIKTIGT BRA sammanhållning i laget, annars så klarar man inte av att mentalt komma tillbaka 2 gånger på detta sätt.
Gillar