Klubbyte 2 ? Vill byta klubb när han blev bänkad !!

​Jag har ytterligare en sådan här tråkig incident med en ung spelare.
Mohammed Al-Dahan i div 3 klubben Bollnäs​ skulle få börja på bänken i matchen mot Saik i div 3, men kom inte till spel, han hade startat i 12 raka matcher men bänkades i match nr 13.
Nu vill han istället byta klubb och gå till div 4 klubben Bollnäs Kurd.
"Jag är stoppad både från träning och övergång till Bollnäs Kurd säger Mohammed. Jag blev lovad av Bollnäs GIF att jag skulle bli förste forward och starta matcherna och vi skulle spela med hög press vilket vi inte gör längre säger han."
Skulle JAG som spelare bli lovad detta från en tränare i en klubb som var ute efter mina tjänster skulle jag ALDRIG byta till den klubben, för den kommentaren är ju extremt oseriös från en tränare.
Nu är jag inte så säker på att det har gått till på det viset som Mohammed säger, utan nöjer mig att skriva vad han säger.
- Jag köper det inte säger Bollnäs Gif`s ordförande Kenneth Carlsson, att spela fotboll i ett lag handlar om att kämpa för sin plats och sin speltid och det är inte aktuellt att lösa honom från sitt kontrakt med oss, vilket innebär att han inte kommer att spela någon fotboll under hösten om han inte ändrar sig och fullföljer sitt avtal med oss.
- Att någon skulle ha lovat honom att bli vår förste forward och alltid starta matcherna har jag svårt att tro, fortsätter han.
OM nu uppgifterna från Bollnäs sida stämmer så håller jag med dom till 100 procent, nån jävla karaktär måste det finnas i unga spelare !!
Dessutom har ju spelaren själv nu skaffat sig ett rykte som inte blir så roligt att bära med sig.


Gillar