Katastrofala Aston Villa !!

Inför årets PL skrev jag att förra året var en besvikelse för Birminghamlaget Aston Villa, i år kan laget bli en positiv överraskning.
Det var då det, kan jag bara säga idag.
De 3 senaste matcherna har inneburit katastrofala 0 - 15 för laget !!
Vad händer?
Den fornstora talangfabriken faller ihop som en avsvimmad boxare.
De senaste 3 matcherna har slutat 0-4, 0-8 och 0-3 i dagens hemmamatch mot Wigan !!
Har för mig att det var prat om S-G-Eriksson till Villa för x antal år sedan, NU är det verkligen läge för den förändringen!!
Att ha kontakter, få ihop trupper och att tajta till bakåt har väl Erikssons styrka alltid varit, kan nog behövas nu.
Så mitt nyårstips till Aston Villa är, ring Mr Eriksson !!

 

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Två fel. Det ska vara förluster med 0-4. 0-8 och 0-3. Dina resultat blir "bara" 13 baklängesmål. Det andra är att Paul Lambert kommer få tiden i Villa. Det sade klubben tidigt i höstas. Ekonomin är inte den bästa och man har inte råd att byta tränare likt Chelsea. Dock tror jag att 1-2 spelare kommer säljas i januari. Benteke är nog en spelare en del lag har lite extra koll på.
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Jag som alltid varit bra på matte !! Hmmm. Tack och ska genast ändra de 2 resultaten och lägga på ytterligare baklängesmål. Att sedan klubbar sägar en sak och gör något helt annat är väl mer vanligt än ovanligt i den här branschen, eller hur? Det gäller defenitivt Aston Villa också !!
nouw.com/fotbollsscouten
Guest
,
Jo visst är det så. Men det är å andra sidan ingen hemlighet att klubben inte har världens bästa ekonomi. Och att kicka en tränare efter en halv säsong brukar inte ge så bra effekt. Alla lag behöver inte vara lika kortsiktiga som Romans Chelsea. Det är kostsamt att sparka en tränare och sedan anställa en ny. Jag tror Lambert kommer få säsongen ut. Åker man ur Premier League så kanske han ryker. Men han har inte världens bästa trupp att jobba med heller. Det som dock är konstigt är att han inte spelar med Darren Bent, som inte är så värst bra, men gör oftast en hel del mål.