Jättekonstig rubrik i dag på sporten !!

På sporten idag står det " Ytterbacken kan lämna SIF för Rimbo" ??
Den det gäller är Stina Huss som bröt med SIF under senhösten då begränsad speltid och långa resor (bodde i Uppsala) gjorde att hon hoppade av med ca 4 omgångar kvar.
Hon har ingenting med SIF att göra och ändå får man läsa den rubriken.
Ibland önskade man att journalisterna var lite mer pålästa !!

Gillar

Kommentarer

Micke
,

Förstår hur du tänker! Men det är ju bara ni som tänker så som om det skulle vara nå negativt, hennes sista klubb till i höst var ju SIF o att det kan bli Rimbo är väl inget konstigt, är väl inte helt klart med Rimbo o kan kanske bli nått annat lag! Sedan är det väldigt viktigt för dig att verkligen påtala att hon fått lite speltid hos er! ( som att inget ni vill ha kvar) det gäller inte bara denna övergång! Om man läser mellan raderna så är alla som lämnar SIF inget ni ändå vill ha kvar! Förutom dom ni sålt eller som gått till klubbar högre upp! Nä Tony spelare kan lämna SIF till lägre rankade lag fast dom är helt ordinarie hos er!

Lasse
,

På tal om uttalanden...


"Men efter henne har även talangen Alice Hedström, målvakten Lotten Fahlberg, anfallaren Ninni Lang och mittfältaren Josefine Blom valt att gå över till lokalkonkurrenten som efter sin nedflyttning ifrån Elitettan kommer att spela mot Gefle under nästa säsong.

– Det är klart att det känns tråkigt att förlora en viktig spelare som Karin, det var en spelare vi gärna hade behållit. Jag förstår dock att hon vill testa på något nytt. Men man ska även komma ihåg att några av spelarna som lämnat oss för Sandviken är spelare som inte var ordinarie hos oss och som vi kanske inte heller ville ha kvar på samma sätt."

Peter
,

Micke, misstänker att du syftar en del på Leo Englund som valde att spela med Gefle IF istället för Sandvikens IF? Håller med dig helt Micke, tråkig syn av Tony gång på gång på gång på gång...

Micke
,

Inte bara Leo men han är en av dom, dom som lämnar är inte mycket att ha oavsett om dom platsar eller inte! Men man får väl förstå att Tony är tok Sifare o det blir efter det! Även om jag är mer GIFare så tror jag ändå att GIF är om SIF igen o det är på värvningar o tapp i bägge klubbarna, är väldigt skeptiskt till SIFs nya tränarpar, men dom kanske överraskar,

fotbollsscouten
fotbollsscouten,

Om hon tillhörde Sandvikens IF hade jag förstått rubriken, men hon tillhör ju inte SIF, det är ju det roliga i det här. Sedan måste jag nog påstå med risk att få mer skit från dig Peter, att allt du skriver saknar kunskap. Leo Englund valde att spela med GIF ISTÄLLET för Sandviken. Är du verkligen säker på det eller är det något du tror? Tror du han hade dom 2 alternativen?

nouw.com/fotbollsscouten
tomwaits
,

Förstår inte varför det är så otroligt viktigt för GIF-anhängare att rödvitt skulle lida sådana helveteskval över att tappa Englund, att till och med en ytterback till Rimbo får handla om det. Men helt klart är att Englund inte går till GIF för "resan" eller som det mer "spännande projektet". Övergången är ett marriage of convenience. Kanske är det som anas.

Helly,

Lite ang Stina . Hon valde att bryta kontraktet för hon inte fick den speltid hon tyckte hon var värd .

Sedan så gäller det trivas där man bor också det kan också spela in vad man presterar på plan .

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Tack det var den infon jag också fick i höstas, visste dock inte att hon flyttat till Sandviken utan trodde hon fortfarande pendlade till träningarna från Uppsala. jag träffar ju ledare och tränare i alla äldre lag x antal gånger varje vecka, så jag vet ju det mesta runt samtliga lag och den info jag tycker är något att dela med mig av, den meddelar jag här för dom intresserade. För dom som inte är intresserad av SIF eller något från övriga distriktet finns det ju andra bloggar att läsa.
nouw.com/fotbollsscouten
Peter
,

Varför tar du bort kommentarer Tony? Det känns oseriöst.

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Påhopp och lögner om mig personligen tas bort omedelbart, skit kan jag ta men inte det, alternativt vid fortsättning spärrar jag adressen. Gillar du inte det så läs någon annan blogg, enkelt !!
nouw.com/fotbollsscouten