Intressant fotbollshelg !!

​Den är fotbollshelgen + matcherna på måndag, ser jag som en väldigt intressant helg, den klart intressantaste hittills i år.
Idag har vi tex Årsunda - IK Huge och SAIK - Järbo i div 4.
Årsunda har fått en kanonstart och skulle man även vinna kvällens match, då ska man nog räkna med ÅIF högt upp i serien i år, alla vet hur viktigt det är att få en bra start på en serie.
I matchen SAIK - Järbo är det upp till bevis för båda lagen tycker jag, lite tveksamt från båda i inledning och skulle JIF torska innebär det den 3:e raka förlusten !!
I div 3 har ju IK Sätra börjat starkt och har match mot Säter, hemmaplan innebär en fördel och fortsatt formtopp?
Även Hofors och Hille har hemmamatcher och HAIF måste ha poäng, helst 3 st.
I damernas div 3 är stormatchen denna helg derbyfighten mellan Sandvikens IF och Gefle IF på Jernvallen.
Båda lagen har full pott och matchen sänds "live" hos våra tidningar på nätet.
Vi i SIF U17 åker och möter serieledande Ljusdal på bortaplan i morgon och vi vill ta revansch på vår snöpliga förlust förra helgen mot Sollefteå med 1-2.
I div 2 har även Valbo en viktig bortamatch mot Gällivare/Malmberget, vid vinst lämnar man dom ordentligt bakom sig.
I div 1 möter på måndag Sandvikens IF - IK Brage, ett klassiskt "derby" och även här en viktig match för båda lagen, främst SIF.
Brage har börjat med full pott efter 4 omgångar och leder serien, medan SIF har vunnit 1 match och har 3 st uddamåls förluster.
Känslan är väl att SIF behöver poäng nu, hedersamma förluster är värdelösa förluster.
Slutligen till Gefle IF i Superettan som har fått en dålig start på säsongen och på måndag möter dom Norrby på bortaplan, ett Norrby som ligger sist i tabellen, 3 p bakom GIF.
Det är inte särskilt svårt att se betydelsen även i den matchen, utan tvekan GIF`s viktigaste match i år och här gäller bara 3 p, allt annat är inte gdk.

Som ni ser så är det en mängd högintressanta matcher den här helgen och jag ser verkligen fram mot att både få se matcher "live" och att få följa resultaten från övriga matcher.
Köööööör !!!!!!!


Gillar