Hofors föll och U17, Div 2 och Allsvenskan lirar idag !!

I div 3 förlorade igår Hofors borta mot Mora med 3-0, HAIF vann som ni säkert redan vet premiären mot Hille med 3-2.
Hille har idag chansen till revansch, då Bollnäs kommer på besök.

I U17 Allsvenskan reser idag Sandvikens IF till Stockholm för match mot Djursholm kl 13,30, medan Gefle IF har sin match i morgon hemma mot Vasalund.
För SIF`s del är det nu den sista matchen av 4 mot tippade topplag i serien, för sedan kommer matcher mot lag man har möjligheter att ha efter sig i en sluttabell.​


I Allsvenskan möts Gefle IF - Östersund idag på Gavlevallen.
Ett Östersund som spelar en jättefin fotboll för "ögat", men som tyvärr ofta är ett ineffektivt sätt att nå resultat med.
Men jag hoppas verkligen det går bra för Östersund i serien, det är verkligen en färgklick som Allsvenskan har fått i detta jämtlandslag.
GIF`s mittfält och backlinje får verkligen jobba på tårna idag om man vill vara delaktiga i spelbilden, för det kommer att spelas mycket med 1 och 2 tillslag idag från ÖFK`s sida.
Ska vi gissa på att ett kryss ligger nära till hands idag.

I div 2 spelar Sandvikens IF först i morgon mot Ånge på hemmaplan, men Valbo spelar idag borta mot Timrå.
Ett Valbo som börjat serien bra möter ett Timrå som börjat lite tveksamt.
Före serien var det prat om Timrå som ett ev topplag, men hittills har det inte synts mycket av det resultatmässigt, kryss mot ett Anundsjö som tappat mycket folk och senast kryss borta mot Söderhamn som jag tror får slåss oerhört mycket för ett nytt div 2 kontrakt.
Det kan nog bli ytterligare ett kryss för Timrå idag, vilket inte är så bra om man verkligen vill tillhöra toppen i år, medan jag tror VFF är ganska nöjda med att komma hem med ytterligare 1 poäng.


Gillar

Kommentarer