Grejar SAIK en div 2 plats ?

​En extremt jämn div 3 serie hittar vi i år, det är hela 5 lag som gör upp om en direktplats till div 2 och en kvalplats och med 3 omgångar kvar skiljer det 1 poäng mellan dessa 5 lag, otroligt egentligen.
Några lag har haft chansen att avgjort den här serien under hösten, men Sala, Rengsjö och Fagersta har alla slängt bort den möjligheten, medan SAIK haft chansen att tidigare under hösten kommit ikapp och även förbi topplagen men bränt dessa chanser.
Nykomlingen i att kunna vinna serien nu är Bollnäs, ett Bollnäs som inför hösten kändes som borta ur toppstriden men när alla andra lag bränt sina lägen har Bollnäs gjort sitt och nu är man istället ikapp övriga lag.
Men åter till SAIK.
Fagersta borta i nästa match känns som en match man måste vinna om man vill vinna serien och en direktuppflyttning, övriga 2 matcher som är kvar tror jag nämligen att man vinner. Som jag ser det har laget det tacksammaste spelschemat kvar. Jag tror på sämst en kvalplats för SAIK , men en förlust mot Fagersta kan ställa till det ordentligt. 
Som största hotet ser jag nog Rengsjö just nu, dom har närmast Avesta borta som jag ser som nyckelmatchen för Rengsjö, ett Avesta som ryckt upp sig lite på slutet och Rengsjö har dom på bortaplan. Samtidigt så imponerar det ju inte precis att säga att Rengsjö är hotet, men men.
För Bollnäs del är det ju bara att fortsätta som dom gjort under hösten, det är ju laget som övriga har givit en gratischans och vi får se om dom tar den, framför allt laget med formen i serien.
Sala har ett lurigt spelschema kvar med en oerhört svår bortamatch mot Bollnäs, ett derby mot Heby på bortaplan och sista omgången mot Forssa som går relativt bra just nu.
Fagersta räknar jag bort om de 2 första platserna, jag tror man spelade bort seriesegern i förra omgången.

Så här ser tabellen ut med 3 omgångar kvar

1. Sala         37 p    +33
-----------------------------
2. Rengsjö   37 p   +13
----------------------------
3. Fagersta   37 p   +3
4. Bollnäs    36 p    +26
5. SAIK        36 p   +19

Gillar