Genomgång efter dagens matcher !!

Div 3 herrar.
En stor vinnare i denna omgång blev Sandvikens AIK som helt plötsligt finns i serieledning men även Åbyggeby är nu till fullo med i kampen om en div 2 plats.
Här hade "mr Åbyggeby-Micke" rätt och jag fel när jag glömde bort hur Åbyggeby låg till, tack Micke !!
Båda lagen hade inför omgången varsin s.k "måstematch", då Saik hade Korsnäs på hemmaplan och Åbyggeby hade serieledande Forssa BK hemma och när båda lagen vinner sina matcher så händer mycket i en sådan här jämn tabell.
Nu är det 2 omgångar kvar och fortsatt helt öppet om de 2 första platserna som ger direktuppflyttning samt kvalplats.
I bottenstriden vann Valbo FF en mycket viktig match hemma mot Söderhamn men man jagas fortfarande av Heby på negativ kvalplats, jag tror inte att man blir inblandad i direktnedflyttningen, det spöket tror jag man lämnade iom vinsten nu senast.
Men man har ett tufft spelprogram kvar när man möter Korsnäs borta (kan hoppas att dom gav upp en div 2 plats iom förlusten mot Saik) samt Saik hemma i sista omgången, medan Heby har Bollnäs borta och jumbon Rengsjö hemma i sista omgången.

Elitettan damer.
En riktigt bra omgång för Sandvikens IF, där laget ovanför nedflyttningsstrecket Kvarnsveden förlorade mot tabelljumbon Sunnanå med 1-2 och när SIF vann mot Bollstanäs så är det nu bara målskillnad som skiljer Kvarnsveden och SIF.

Div 1 damer
Gefle IF förlorade på nytt och ligger kvar på nedflyttning, men idag var det en svår motståndare i Västerås BK30. Nu är det bara 2 omg kvar att greja nytt kontrakt. Stensätra förlorade mot Sollentuna och är tillsammans med Valbo nu ur serien.Gillar

Kommentarer