Frimånaden slut !!

​Tänkte gå igenom vad som hänt i några av våra lokala klubbar under frimånaden som stängdes idag.
Tyvärr är vissa klubbar odugliga att marknadsföra sig själva som en seriös förening, vissa ligger kvar med uppgifter och kommentarer från hedenhös tiden.
I regel är skötseln av en klubbs hemsida bevis på hur en förening mår och det stämmer relativt väl nu också när man tittar sig omkring i våra lokala lag.

En tung månad har det varit för div 4 klubben Järbo IF, med många spelare som lämnat under månaden och i år känns JIF som ett lag som slåss för överlevnad i 4:an.
Hofors känns också som ett lag som ligger på ett stort minus efter denna månad, men skall inte behöva slåss för nytt kontrakt inbillar jag mig.
Årsunda är kyliga och imponerar lite på mig när detgäller att sköta spelartruppen, få ändringar på en grupp som visade både kvalite och truppkänsla förra säsongen och nyförvärven sticker inte ut men behövdes.
Ockelbo har 5 nya spelare där man bla får tillbaka Omar Raik som jag tror betyder väldigt mycket i OIF.
SAIK har mycket förändringar och det var väntat efter förra årets trupps utseende, några intressanta in och några tyngre förluster gör att det känns jämnt mellan förra årets och årets trupp.
Blir klart intressant att se vilket av SAIK och Årsunda som blir "bäst" i 3:an.


Gillar