Fredagsraffel !!

​Sandvikens AIK vinner hemma på Jernvallen med 1-0 mot Falulaget Slätta SK i div 3 fotbollen.
Sådana här matcher ska SAIK bara vinna om man på allvar vill räknas som serievinnare i årets div 3, idag gör man det och därmed är man i fortsatt intressant läge i serien.
Nästa match för SAIK är borta mot Sala.

Järbo tar idag sina första poäng i årets div 4 genom att vinna på hemmaplan mot Hagaströms SK med 2-1, grattis till poängen Järbo !!

Skrällen var oerhört nära i Ockelbo, där hemmalaget mötte serieledande Brynäs och hade 0-0 in på övertiden, men i den 91:a minuten avgör Bewar Ismail för sitt Brynäs som fortsätter att ånga på i div 4.

Torsåker vann den heta derbymatchen hemma mot Hofors med 4-2, jag såg några bengaler på en telefon vid 19 tiden från matchen.

Sandvikens IF damer i div 1 förlorade toppfighten borta mot stockholmslaget Bele/Barkarby som låg 3:a i serien med 2-1, men efter att ha följt rapporteringen så förstår jag hur otroligt nära poäng SIF var i den här svåra matchen.,
Tydligen var det en massiv press från SIF sista 45 minuterna och förutom målet hade man även ett stolpskott och ett ribbskott i jakten på kvitteringen.  Målskytt för SIF var Haylay Dowd.


Gillar