Förnedringen är total nu, SAIK Bandy !!

​Jag har hört mycket under hösten som tidningen skulle älska att få höra när det gäller Sandvikens AIK Bandy, men jag har valt att hålla k.... då jag inte kan stå för de uppgifter jag hört från styrelsefolk inom SAIK bandy, det är ju trots allt bara folk som sagt det och jag har ingen möjlighet att veta om det är sant.
Men i.o.m att det är från folk djupt inne i SAIK bandy borde det vara konstigt om det inte vore sant !!
Men dom sakerna nämner jag inte här !!
Idag kommer det dessutom ut i tidningen att man inte har kvar de 50 procent av de pengar som Sandvikenborna betalade in och skänkte i höstas till barncancerfonden och till en minnesfond efter döde ungdomsspelaren Axel Jonsson som SAIK höll i, utan  pengarna har klubben nu istället satt in i föreningens verksamhet, där bl.a spelarlöner och löpande utgifter betalas..
Pengarna finns inte att betala ut säger föreningen när mamman till Axel ifrågasätter vad pengarna tagit vägen, kanske någon sponsor kan ställa upp och betala ut dom åt oss? ( ca 100 000 kr)
Va faaan är det frågan om ????
Jag har hört det här några dagar ute på stan och sandviksborna är minst sagt förbannade och spyr galla över föreningen men är någon egentligen överraskad över SAIK bandy ??Gillar