Förlust i ligacupen !!

​Idag spelades första matchen i gruppspelet i ligacupen för oss och motståndare var Gefle IF.
På förhand förstod jag att det skulle bli en tuff match, vi kom med ett rent 00 lag och GIF med ett till största delen 99 lag, som det alltså får vara i U19-ligacupen.
Matchen idag på Jernvallen vann GIF rättvist med 5-2, men vi är bra med tills i mitten på andra halvlek, då GIF sätter 4-2 målet.
Delar jag upp matchen i olika delar ser jag ett GIF som är något vassare spelmässigt, absolut jämnt chansmässigt förutom målen, men det matchavgörande idag är att dom är större och starkare i närkampsspelet.
Vi visste om det före matchen, men just det här är svårt att försvara sig mot.
Det intressanta för oss tränare är att vi inte släpper in något spelmål av GIF, men gör båda våra mål genom spelmål, det är bra !!
Samtliga 5 GIF-mål tillkommer på fasta situationer eller resultat av deras fasta situationer och där hade vi som sagt svårt att försvara oss med mindre och lättare spelare.
Vi får försöka hitta botmedel på detta tills nästa match som spelas mot IK Sirius på bortaplan och jag inbillar mig att Sirius är strået vassare än GIF, så där måste vi prestera på högsta nivå för att få med oss ett bra resultat.
Men det här är bra matcher att få för killarna och deras utveckling !!Gillar

Kommentarer

Bielsa
,
Spännande! Såg en sak som inte stämde bara, ett faktafel. Jag såg matchen och vet att GIF hade fem spelare som var födda 99. Sen var det fem spelare som var födda 00 och en som var född 01 från start. Rätt ska va rätt!
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
OK, jag var onekligen väldigt nära iaf då !! Tack iaf för infon.
nouw.com/fotbollsscouten
Marcus
,
nära? Du hade ju hälften fel 😊
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
För mig är "största delen" mer än 50 procent !! I det här fallet handlade det alltså om 1 spelare som jag hade fel på, inte hälften Marcus 😊
nouw.com/fotbollsscouten
Jens
,
Standard med bortförklaringar när du och ditt lag förlorar. Du inser att det blir extra skönt att slå dig/er då va?
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Du ser ett halvtomt glas med vatten istället för ett halvfullt Jens. Läs artikeln igen utan att ha negativa tanker om vad jag skriver, så tror jag att du ändrar uppfattning, men det kan du bara göra om du VILL ändra uppfattning, annars går det inte. Lycka till !!
nouw.com/fotbollsscouten