Fantastiskt intressant offensiv inför säsongen !!

Det offensiva spelet ser väldigt intressant ut inför säsongen med många intressanta spelare som dessutom kan flyttas runt på olika positioner.
I dagens match mot Göteborg spelade vi med Springfeldt, Bonnah, Naeem, Junior och Jimmy Hansson på de offensivare platserna och då saknas tex Emil Bellander (enligt många av oss Sif:are lagets bästa spelare 2020) samt vår supersub Marcus Hägg och Danilo Al-Saed som började på bänken idag.
Ahmed Bonnah har blivit en succe och gjorde nu sitt 3:e mål i sin 3:e match och som dessutom stod för framspelningen till 3-1 målet, han var ju en poängmaskin i Haninge ifjol (9+12) och verkar fortsätta på den inslagna linjen.
Klubben stod och valde mellan honom och en annan spelare, men man hade Bonnah som förstaval och när båda ville komma så valde man förstavalet Bonnah och det ser ut att vara en lyckträff.
Naeem Mohammed gjorde många mål ifjol från sin mittfältsposition och ser nu väldigt intressant ut från en position högre upp i banan, vilket är hans naturliga position.
I dag stod han tex för 2 mål, det är en naturlig målskytt som kommer att leverera många mål i år.
Springfeldt öste in poäng i Karlslund ifjol och har även han hunnit visa vilken bra poängspelare han är här i SIF och stod för en underbar passning fram till 1-0 idag.
Till dessa spelare kan alltså en till forward tillkomma, då Martin har nämnt det i tidningarna som en möjlighet, vi får se !!


Gillar

Kommentarer