FAAAN VAD SKÖNT !!

​Sandvikens IF behövde ta 1 poäng för att säkra sitt div 1 kontrakt, vid förlust krävdes det att Sollentuna förlorade och att Vasalund inte vann.
I halvtid var ställningen så här
Sandvikens IF - Västerås SK  0-1
Sollentuna - Akropolis  1-1
Vasalund - Umeå  1-1
VSK hade mycket boll på Jernvallen men kom inte fram i några målchanser, förutom målet dom gör som är en halvvolley från straffområdeslinjen som sitter i bortre hörnet.
SIF har en bra chans på en hörna, där York på något konstigt sätt missar att nicka in bollen ensam vid bortre stolpen.
Första 10 av andra halvlek tycker jag är SIF`s sämsta period i matchen, sedan kommer man upp mer i banan och börjar skapa mot VSK.
Efter ca 65 min så kommer SIF i en bra kontring och där Jens Åberg kommer i en man- man situation inne i straffområdet och går naturligtvis åt vänster och paaang  1-1 och stort jubel.
En stark individuell prestation av Namir Ahlispaic betydde 2-1 till SIF där han tar sig förbi 2 st VSK försvarare och ensam med VSK keepern sätter han resolut in ledningsmålet.
För mig kom det en lättnad då, plötsligt 2-1 till SIF och ett bra resultatläge, samt en matchbild som SIF började styra.
I det läget kände iaf jag att det skulle till något konstigt om inte det här skulle gå SIF`s väg.
På övertid kommer också 3-1 till SIF på en kontring efter högersidan och inspel rakt framför mål där Irhan Majkic kommer och rakar in bollen i öppet mål och STORT jubel bland spelarna och den fina publiksiffran på över 1000 åskådare.
Det var en härlig känsla efteråt att få se glädjen bland spelare, ledare och supportrar som sjöng långt efter matchens slutsignal.
Nu kan jobbet börja inför säsongen 2018 när man vet serietillhörighet.

Gillar

Kommentarer

Fotboll,
En mycket svag fotbollsmatch i första halvlek! Såg inte andra men en betydlig höjning måste ske inför 2018 för att inte hamna i bottenstriden igen. Stort grattis ändå till div.1 2018!!
[email protected]