DM på ungdomssidan fungerar inte !!

​Nu har jag tröttnat ordentligt på alla uppskjutna DM matcher som skulle ha spelats FÖRE sommaruppehållet.
Jag har ringt till förbundet och tydligt uttalat mitt missnöje om hur vissa lag totalt nonchalerar ett utsatt SISTA speldatum.
Mitt förslag är att samtliga lag som inte har spelat färdigt sin match innan utsatt SISTA speldatum nästa år av förbundet utesluts från vidare avancemang i DM.
Hur jävla enkelt och hur lätt som helst att göra, regler skall följas av samtliga klubbar, eller gäller det bara vissa klubbar?
Gäller det bara dom större klubbarna som har fler spelare och dom mindre har lite andra regler och kan skjuta lite på det här hur dom vill?
Regler är regler och ska dom gälla skall dom gälla ALLA klubbar, annars behöver vi inga regler överhuvudtaget att följa oss till.
Det är för mig totalt ointressant om en klubb inte får ihop sitt absolut bästa lag förrän till hösten, vill man inte spela med dom spelare man har så anmäler man sig inte till DM, svårare är det inte.
Man har ändå sitt seriespel att koncentrera sig på.
Det här "tuttinuttandet" bara för att tycka synd om lag köper jag aldrig, kan man inte spela 2-3 DM matcher under 1,5 månads tid, då har man anmält sig till en tävling för mycket.
Nu hoppas jag på klara direktiv till nästa år och klara regler, följs dom inte (oavsett från vilket lag) då har man spelat färdigt i DM det året.

Gillar