Div 4 resultat !!

Ikväll spelades flera matcher i div 4.

Stensätra - SIF 2    2-1
Stensätra vinner dagens match mot mitt SIF 2 med 2-1 efter att man haft en 1-0 ledning efter första 45 minuterna.
Matchen spelades på en gräsplan som naturligtvis inte var i bästa form så här i början på säsongen.
Naturligtvis missgynnas ju vi som är det mer spelförande laget, men det är absolut ingen ursäkt för att vi förlorade matchen, det berodde nog på andra saker !!
Idag hade vi fått med några a-truppspelare i laget, nämligen Richard Andersson, Youni Berhanu, Emil Molin, Niklas Eriksson och Khassan Mossa. Vi hade även 3 st 15-åringar i truppen, nämligen Ravnack Wasi, Wille Ahlkvist och Admir Suljic vilket nu gör att vi hittills matchat 6 st 15-åringar och 4 st 16-åringar i div 4 vilket jag tycker är bra gjort.
Matchen kom inte upp i någon högre nivå från något av lagen, utan vi försökte ett tag att spela lite kortare bollar som inte gick pga planen och Stensätra slog längre bollar som blev mycket kampbollar. men inte så mycket mer.
Ett enkelt bolltapp utanför eget straffområde av oss betydde några sekunder senare 1-0 till Stensätra.
Stensätra hamnar i slutet av första halvlek djupt ner med laget då dom börjar krokna orkesmässigt.
Till andra halvlek flyttar vi fram Youni Berhanu och spelar 4-3-3, då jag inte ansåg att det fanns någon ide att ha 5 mittfältare då vi ändå inte kunde utnyttja det pga planen.
Efter ca 65 min kommer 2-0 på en snygg kontring av Stensätra.
Precis som i första halvlek så kroknar Stensätra  sista 15 av halvleken och vi trycker på ganska rejält, men vi är samtidigt väldigt uddlösa.
Tyvärr dröjer det till matchminut 90 innan reduceringen kommer av Youni Berhanu på ett skott strax utanför straffområdet.
Prestationsmässigt var det väl lite sådär över lag från vår sida, men jag är nöjd med hur 15-årige Wille Ahlkvist löste sin ytterbacks position efter en tuff start för honom i matchen och med den löpvilja han visade i offensiven, det var verkligen kul att se.

Ockelbo - Årsunda   4-5
ÅIF visar styrka och vinner den svåra bortamatchen mot Ockelbo och även om man verkar ha lite problem med defensiven så producerar man framåt.
Korsnäs - Saik   0-1
En bra och viktig 3 poängare för Saik skulle jag tro när man sammanfattar säsongen.
Järbo - Kungsgården  5-0 
En grym revansch för Järbo efter att vi i SIF 2 lurat dom på poäng i premiären. KSK får en tuff säsong som det ser ut.

Gillar