Div 4. Omgång 10

Hedesunda - Årsunda  2-2 (2-0)

En första halvlek där vi inte fanns med på plan.
Inga vunna närkamper, inga löpningar, ingen vilja.
Hedesunda leder rättvist när vi går in efter 45 minuter och jag sa ett och annat i halvtid.
Dock var det klara budskapet att vi går stenhårt för poäng även om det skulle kosta oss ett 0-3 mål.
Vi ändrade vårat 4-5-1 till 3-4-3 och det var framåt som gällde, med löpningar, vunna närkamper och många avslut.
Direkt när domaren blåser igång 2:a halvlek ser man en otrolig skillnad mot första 45 min och vi får direkt ner Hedesunda djupt på egen planhalva, efter mängder av vunna närkamper och vunna 2:a bollar.
I mitten på halvleken kommer också vårat 1-2 mål efter en hörna och sedan jagas det kvittering.
Vi fortsätter att trycka på, men vid straffområdet tar det konstant stopp för oss mot ett betongförsvar.
Men på övertid kommer kvitteringen och vilket mål sedan.
Vi lyfter in ett inlägg som Hedesundas duktige målvakt boxar i huvudet på en av våra utespelare och bollar går in i mål.
Stort jubel i ÅIF lägret och en viktig poäng.
Saknaden av våra mest konstruktiva spelare märks naturligtvis rejält när det blir en matchbild som vi borde föra, när bollar ska fördelas och sättas fram till målchanser, det saknades idag men moralen är hög i laget och det gav oss 1 poäng idag, trots ett mycket tufft utgångsläge inför sista 45 minuterna.

Järbo - Skutskär  3-1
IK Sätra - Saik   2-1
Valbo - GIF U  4-0
Brynäs - Stensätra  1-2
SIF 2 - Ockelbo  12-2
 

Gillar

Kommentarer

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
4an avgjord ??????: Delvis tror jag att du har rätt, men Årsunda står ju inte och faller med Enholm. Däremot måste vi ha samtliga spelare på plan som vi tränare vill ha till varje match, tyvärr får vi inte det pga andra intressen än fotbollen. Ibland prioriteras andra saker före och det blir kännbart. Det är nog vårt största problem. Kanske Valbo har en lite bredare trupp och klarar sådant lite bättre? eller så har dom en trupp där alla sätter fotbollen främst?
nouw.com/fotbollsscouten
Guest
,
VFF har en bredd som inte alla har.Ex.nu senast var båda mittbackarna borta,med det gick bra "ändå".C.a 40 poäng behövs nog för avansemang.
Guest
,
Valbo FF har en fungerande ungdomsverksamhet där en fantastiskt duktig ledare vid namn Tobias Norl?n lyfter fram talang efter talang som kan både träna och spela i Div.4-laget utan att göra bort sig. Är det spelare borta hos till exempel dig i Årsunda Tony, då får ni ringa in någon avdankad istället. Det är en enorm skillnad.
Guest
,
Ska man klara av div 3 i Valbo lär man in med en till mittback och även en till innermitt. För Tord Källström har väl inte gjort någon glad de senaste åren. Fast han vill tro det själv.
Guest
,
Lelle: Tord har bidragit till mycket i vårt lag i år. han trycker på oss när vi måste upp några snäpp. han är ingen finlirare å det vet han om själv. han är stenhård i närkamperna vilket gör att många blir griniga. Alltså en viktig spelare för oss! Och skulle vi gå upp till 3an (mycket kvar) så är det klart vi behöver ett par förstärkningar för bredden, vi har ju många duktiga juniorer som måste tro mer på sig själv då kan dom bli riktigt bra på den nivån vi spelar på. Jens: Visst gör han ett bra jobb, har väntat ett par år på en sån kille som brinner för fotbollen. Längtar till hösten!
Guest
,
För att kunna smälla på måste man väl hinna in i närkamperna också? Nej Tord Källström är slut som artist, nu klarar han inte ens av att vara en fotbollsmördare...
Guest
,
Tack Lelle för den fina orden...:-) Artist har jag aldrig varit och det är tur att man är gammal nog att inte bry sig om vad du skriver. Men alla bidrar ju till något i laget fast man är slut och inte gjort nån glad det senaste åren som du skriver men det skiter ju jag i,för man spelar för att det är roligt och inte för att göra nån annan glad......:-)
Guest
,
Lelle: Okej vi säger så. viktig för oss iallafall.
Guest
,
OMG! Kämpa på Tord!! Stenhård i närkamper har jag sett IRL.
Guest
,
lelle,, vaktmästare?