Div 1 herrar. IF Sylvia - Sandvikens IF

​Den första halvleken är spelad på Östgötaporten i Norrköping och Sandviken leder med 1-0 efter mål av Leo Englund.
Om vi går direkt till målet så är det världsklass och inget annat.
Vänder om i straffområdet ganska långt ner till vänster och drar upp bollen stenhårt vid första krysset ovanför huvudet på målvakten, kan garantera att målvakten är nöjd att den gick in i målet och inte satt i huvudet på honom.
Kommer ni ihåg Zlatans mål mot Ungern som än i dag spelas upp som oförglömliga mål från Zlatan, det här var en kopia på det målet, titta på matchbilderna från matchen, rekommenderas.
I övrigt ett SIF som kanske hamnar lite för lågt, men som har det mesta av Sylvias spel framför sig eller utanför sig och då är man ganska trygga.
En bra målchans för hemmalaget i första, då Tim Markström läser spelet väldigt bra och hinner ner för att styra bollen till hörna, SIF har sin bästa chans förutom målet genom Monga Simba som drar en halvvolley från området kring straffpunkten över.
Planen är stenhårt vattnad på en redan snabb plan, så det blir mycket tekniska fel hos spelarna.
Halvtid 0-1
En andra halvlek som är bedrövlig från SIF`s sida med 4 insläppta mål !!
Det går väl inte att skriva så mycket mer än att försvarsspelet  var under all kritik sista 45 min idag och att man läser situationerna kring målen väldigt dåligt, tyvärr eftersom det sätt ganska bra ut de sista 2 matcherna.


Div 1 herrar
Gefle IF - Team T/G   2-1
GIF vinner hemma mot Team T/G med 2-1 efter en bra första halvlek som betydde 2-0 och en tuffare andra halvlek, men man kommer undan med 3 poäng.
Mest anmärkningsvärt är att T/G tydligen saknade 7 spelare och hade 1 utespelare som avbytare i div 1. 
Kan bara hoppas att en sådan här klubb spelar ner sig i div 2 till nästa säsong.
Publik 581


Gillar

Kommentarer