Damerna ångar på, men det gör inte VFF herrar !!

Sandviken och Gefles damer fortsätter att ånga på i div 1, två nya segrar införskaffade tjejerna denna dag.
Sandvikens IF mötte Enköpings SK på hemmaplan och vann med 5-0 och fortsätter att behålla sin 2:a plats i tabellen 1 poäng före Gefle IF som vann hemma mot Avesta AIK med 3-1.
Serieledande Bollstanäs ser dock inget av lagen ut att kunna komma ifatt, sedan har vi på 4:e plats i tabellen Bele/Barkarby, sedan är det ett stort hopp ner till nästa lag i tabellen.
SIF hade bara 0-0 i halvtid innan det släppte rejält i andra halvlek med 5 st mål och det var också jämnt länge i Gävle, där tydligen en omdiskuterad straff vände matchen till GIF`s fördel med ett 2-1 mål.


På den tyngre sidan får vi nu nämna Valbo FF herrar i div 2, som håller på att bli ordentligt indragna i bottenstriden i serien.
Jag såg inte det här framför mig efter halva vårsäsongen, men sista halvan av vårsäsongen har varit klen och att starta upp med 0-3 hemma mot bottenlaget Mora försämrar VFF`s läge markant.
En ny chans ger jag laget nästa vecka då man har en ny hemmamatch, men blir det inte vinst då får man nog räkna med att få jobba hårt för överlevnaden i år, 

Gillar