Damer div 2 !!

Det går tungt för våra damer i div 2 spelet.
På förhand var det väl IK Huge och IFK Gävle som skulle kriga där uppe om en topp placering, men efter 5 omg så skiljer det redan 6 p upp till Brommapojkarna för Huge som är bäst av våra lag.
Jag vidhöll stenhårt förra hösten att det inte finns något positivt med att ständigt förlora som IFK Gävle gjorde i div 1.
Man blir van att förlora och till slut har man förlorat så mycket så då bryr man sig inte och då är man jäkligt illa ute.
Det här scenariot skrev jag om under hösten när IFK tyckte att det var utvecklande att spela div 1 fotboll och ständigt förlora.
Nu vill jag inte vara en världsmästare här, men nu får vi till stora delar se hur utvecklande det var !!
IFK ligger efter 5 omg på nedflyttningsplats även i div 2 och lyckades idag endast vinna med uddamålet (3-2) mot tabelljumbon Hille.
Man tar med sig förra säsongen mentalt, som var oerhört jobbig och där allt vad självförtroende hette försvann, där står man idag och kämpar för överlevnad i div 2.
IK Huge saknar väl också det "där extra" känns det som för att på allvar kriga om en div 1 plats.
Strömsbro som vann derbyt mot IFK Gävle med 1-0 ser väl ut att åka ur tillsammans med Hille IF.
Tittat man på målskillnaden på dessa 2 lag så är dom överlägset sämst i serien, men vad jag har läst mig till så är det väl dom 2 yngsta lagen av "de våra" också.
I övrigt så verkar Brommapojkarna stå i en klass för sig i serien.
Efter 5 raka segrar och fina 17-3 i målskillnad så är det troligt att laget har raka vägen mot div 1 utstakad och tittar man på tabellen känns dom redan som ett div 1 lag.

Dagens matcher.

Hille - IFK Gävle  2-3
Strömsbro - G:Upsala  0-5
Huge - Täby  5-2


 

Gillar