Dagens div 1 matcher !!

I dag går div 1 fotbollen vidare med nya matcher och för SIF`s del är det viktiga matcher som spelas.
Örebro/Syrianska möter Täby på hemmaplan, Sylvia - Umeå och BP - Hudiksvall.

Så få hemmavinster som möjligt får vi hoppas för SIF`s del i dessa matcher.
Sedan tror jag att Gefle - Haninge också spelas i kväll, men den matchen finns inte så mycket info om, finns tex inte uppsatt på text-tv.


Gillar

Kommentarer

Micke
,

Tror Gävle spelar ikväll?? Jo jo! Är du så dålig att ta reda på saker i från samma serie!! Kanske inte finns några tidningar i viken! Ikväll hoppas vi på hemmasegrar o imorgon på SIFs första förlust så ni inte spricker o flyger till himlen där i byn😉

Jocke
,

Leo Englund vilken jävla flopp.

Micke
,

Om det bara vore han! Riktigt jävla kass hela Gävle, bjudningar o krånglar till allting! Som idag vid Haninges kvitteringsmål, fattar inte hur man kan ställa till det så! Kollar dom på video efteråt så lär huvuden rulla!

fotbollsscouten
fotbollsscouten,

Matchen fanns inte med på text-tv som enda div 1 match som inte fanns angiven där och på startsidan på Arbetarbladet fanns ingen "Följ GIF - Haninge här", som det brukar göra och då är kl ca 15. Något större intresse att leta vidare om den skulle spelas i morgon istället hade jag inte.

nouw.com/fotbollsscouten
Micke
,

Självklart har inte du nått intresse för dom, o det förstår jag men annars står alla omgångarna på svenska fotbollsförbundet, starttider o datum, o dom var ju t.o.m. med på stryktipset! Men det kanske inte du spelar heller!