Bra prestation av Hofors !!

För några dagar sedan spelade Hofors 0-0 borta mot div 2 laget Falu FK.
Troligen kom väl Falun med en lite blandad uppställning med A/B spelare, men resultatet visar ändå att Hofors KAN ta poäng även på bortaplan mot kommande div 3 motstånd.
Det måste kännas bra inför seriestarten, för det gäller att även kunna ta med sig poäng hem från bortamatcherna om man vill hålla sig kvar i årets div 3.
På hemmaplan är jag inte det minsta osäker på att Hofors kommer att ta en hel del poäng.
Även Hofors tillbringar sitt läger på Åland inför seriestarten.

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Kommer du presentera Div.3-lagen närmare? Kontakta tränare osv?
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
ja, det jag vet och tror om lagen kommer inför seriestarterna.
nouw.com/fotbollsscouten
Guest
,
Det var ingen större bedrift att spela 0-0 mot ett Falu FK som knappt ställde upp med A-laget. Varken Bohlin eller Theander eller odrdinarie backlinje var med. Så det var nog en större bedrift av Hofors och INTE vinna matchen. Så slår man sig för bröstet för denna insats så blir det tufft i division 3. Borde du veta Tony att man inte kan dra några slutsatser av träningsmatcher i detta tidiga skede.
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Visst är det så, men du kan bygga upp ett självförtroende genom att prestera bra resultat i träningsmatcherna. Väl värt att tänka på !! Sedan om Falun kommer med A eller B laget behöver ju inte Hofors veta, dom ser ju bara på sin prestation och resultat mot Falun. Falun däremot DOM vet vilket lag dom ställde upp på benen, men det vet knappast Hofors.
nouw.com/fotbollsscouten
Guest
,
Hofors fick stryk med 5-0 mot mariehamns farmalag (Div3) på sitt träningsläger.
Guest
,
Oj, Hofors som var så bra. Men Hofors visste inte vilket lag Mariehamn farmalag skulle ha så det var väl en bra prestation av Hofors. Är det sån skillnad på div 3 här och där? Vad säger du Tony?
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Kaj: Man brukar säga att ett mittenlag i högsta finska ligan ( som tex Mariehamn), håller Svensk superettaklass.
nouw.com/fotbollsscouten