Årsundacupen och träningsmatchen !!

Vårt P14 lag som spelar i div 3 var iväg till Årsunda idag för att spela en dagscup mot P15 lag.
Vi kom med ett väldigt ungt lag, där vi hade plockat med 5 st P13 spelare för att även ge dom erfarenhet av att möta äldre spelare.
Tränarna var väldigt nöjda med de 2 första matcherna trots förluster, men sedan blev det allt tyngre att hävda sig mot dessa lag.
Vi kom sist av 4 lag, men killarna ska ändå ha beröm för att man krigat på mot äldre killar och verkligen försökt.
Årsunda vann cupen efter finalvinst mot Lohärad och på 3:e plats kom Gefle IF.


Samtidigt var vårt P14 lag som spelar i div 1 iväg till Uppsala och ett möte mot ihopslagna Sunnersta/Procyon.
Dessa båda lag kom 2:a respektive 3:a i Uppsalas DM i år, så vi visste att det var ett mycket bra lag vi skulle möta, när dom nu slagit ihop båda dessa lag.
Det var ett mycket skickligt passningslag, ett av de bästa vi mött i år skulle det visa sig och bollinnehavet vann dom nog med 60-40, men nu vet vi att det inte är så mycket värt när man sedan ska summera slutresultatet.
Vi spelade tajt och Uppsalalaget hade mycket svårt att ta sig igenom oss och när vi istället ställde om med snabba omställningar, så visade vi att vi varit ute och mött de bästa lagen under året och har skapat oss den erfarenheten och kunskapen att kontra sönder motståndarna.
Efter en 1-0 ledning i halvtid så rann resultatet iväg till hela 5-1 till oss under andra halvlek och vi genomför en mycket bra fotbollsmatch.


Gillar