Arsenal behövde inte anstränga sig !!

​Arsenal vann borta mot Östersund med 3-0, efter att ÖFK fegade ur taktiskt eller/och mentalt.
Jag trodde på ett kryss hemma på Jämtkraft arena för ÖFK, man vet att stora lag är relativt nöjda med kryss på bortaplan mot betydligt mer beskedligt motstånd och sedan trycker man på lagom på hemmaplan och vinner med ett antal mål.
Men idag fick Arsenal möta ett oerhört defensivt ÖFK som bara ville försvara sig och bjöd Arsenal på 60 meter att rulla boll på.
Arsenal själva måste väl ha blivit överraskad över dom gratismetrarna och resultatet blir naturligtvis att man får ett tryck på sig ganska djupt ner på egen planhalva och att ens tro att det är lösningen i denna match för ÖFK förvånade mig och väldigt många fler.
0-1 på en målvaktstavla och 0-2 är på ett misstag som man gör inom pojklagsfotbollen, där man försöker spela sig ur en trång situation någon meter framför egen mållinje, med bolltapp och mål i baken.
Efter 25 min kliver man fram som man "alltid har gjort" och matchbilden förändras direkt till en mer passande bild för ÖFK.
Resten av matchen tycker jag är helt ok från ÖFK`s sida och förlusten blir till slut 0-3, där ÖFK missar en straff i sista minuten.Gillar