Annandag påsk med fotboll !!

​Annandag påsk innehåller för mig främst 2 matcher som jag kommer att finnas på plats för att se, det börjar med div 2 matchen Gamla Upsala - FC Gute som spelas i Uppsala och sedan dm-kvarten mellan Åbyggeby - Sandvikens IF på Gavlevallen, matchtid så sent som kl 20,00.
Nästa helg börjar sedan ungdomsmatcherna att komma igång, främst med dm-spel och som vanligt kommer jag att finnas på plats runt om i Gästrikland för att se dessa matcher.

Det blev inget med matchen G:Upsala - FC Gute idag eftersom den spelades igår, antingen tog jag fel på dag eller så ändrades speldagen.
Tur att jag såg det innan avresan iaf, det innebär att jag kommer att se Vasalund - Gefle IF istället på datorn i herrarnas div 1 med avspark kl 17.
Därefter full fart till Gavlevallen för att se dm matchen som börjar kl 20.
Matchen Vasalund - GIF följer jag och lägger ut info under matchens gång, medan dm-matchen kommer det ut info sent ikväll.
Om vi tittar på matchen Vasalund - GIF, så tror jag Vasalund vinner.
Dom har helt enkelt ett betydligt bättre lag och dessutom på hemmaplan.
I dm-matchen tror jag att SIF vinner relativt lätt, man kommer med en bra trupp till matchen. Åbyggeby ser jag som ett div 3 lag och ett lokalt namnkunnigt lag som säkert kommer att jobba stenhårt så länge man är med i matchen. 


Div 1 herrar
Vasalunds IF - Gefle IF


DM-kvartsfinal herrar
Åbyggeby - Sandvikens IF


Gillar