Alla matcher i herrarnas div 1 direktsänds 2020 !!

Expressen och flera av Sveriges störstya lokalmedier kommer att sända fotbollsligan Ettan fotboll i 3 år framåt.
Detta genom att NTM och Bonnier News, där Mittmedia ingår, tillsammans har förvärvat den exklusiva sändningsrätten för ligan.
Ett fantastiskt fint skyltfönster för spelare/tränare och föreningar att visa upp sig i Sverige.

- Det är en rolig och viktig satsning som möjliggör över 480 livesända fotbollsmatcher, säger Håkan Sjöstrand, generalsekreterare på Svenska fotbollsförbundet.

Med den här satsningen höjs nu även produktionerna runt matcherna rejält, med produktionspartnern Sportsground så höjs produktionerna till samma nivå som till ex Hockeyallsvenskan.
Totalt handlar det alltså om 480 matcher plus kvalmatcherna mot Superettan.

- Vi är glada att kunna presentera den nya partnern till Ettanfotbollen.
Våra klubbar kommer att få en starkare position med möjligheter till att öka publik och sponsringintäkterna säger Johan Englund, ordförande för Ettanfotbollen.

- Sportexpressen har de senaste åren tagit stora steg i vår fotbollsbevakning och blivit nyhetsledande kring Allsvenskan.
Det känns väldigt roligt och spännande att nu kunna erbjuda våra läsare och tittare ännu mer fotboll och nu också i "liveformat", säger Expressens sportchef Pär Andersson.

- Fotbollsettan är stekhet i Gästrikland, inte minst tack vare våra derbyn mellan Sandvikens IF och Gefle IF förra året, där SIF har tagit enorma kliv framåt. arbetarbladet är stort i Sandviken och det är viktigt för oss att kunna erbjuda bra sport till våra kunder.
Sedan tidigare är det klart att våra läsare även kommer att få se vissa matcher från herrarnas div 3 och damernas div 1 säger Jacob Hilding, chefredaktör på Arbetarbladet.


I Ettanfotbollen spelar ju Sandvikens IF och Gefle IF från distriktet.

Gillar