Alice Hedström klar för SIF !!

Sandvikens IF`s damer har gjort klart med Gefle IF`s talangfulla 16-åring Alice Hedström.
Förra året var Alice på landslagsläger på Bosön med de 58 bästa -04 tjejerna i Sverige och hon har nu efter seriens slut med GIF varit och tränat med SIF några gånger och väljer nu att ta steget fullt ut till Sandvikens IF.
Här får hon nu fortsätta att utvecklas under tränarparet Perra Nordström/ Niklas Spångbergs ledning i distriktets bästa fotbollsmiljö på damsidan.Gillar

Kommentarer

Micke
,

Dessutom kan ju inte miljön varit så dålig när hon som 16 åring nått sådana meriter? Nä förstår inte detta klubbyte alls, är man sådan talang så borde man inte byta från landets ena div 3 klubb till en annan, skillnad om man tittar uppåt Elitettan eller tom en allsvensk klubb då hade man kunnat snacka bättre miljö, jag undrar om man blir så mycket bättre fotbollsspelare, men lära sig åka buss blir man säkert bra på! Vi säger att det tar 35min enkel resa till viken, vi säger att man ska dit 6 gånger i veckan, man sitter alltså på bussen nästan en hel dag på en vecka, skulle man vara kvar i Gävle o träna dessa timmar istället så tror jag inte den så kallade bättre miljön i Sandviken får nån betydelse! O detta gäller alla Gävleungdomar som bussas till viken!

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Undrar om tjejerna själva eller du Micke kan göra bedömningen om var någonstans den bästa träningsmiljön finns för dessa tjejer? För någon vecka skrev du att du hade dålig koll på damfotbollen, men enligt inlägget verkar du har superkoll. Det tar lika lång tid att åka från Valbo till Hemlingby köpcentrum som att bila Gävle till Sandviken ca 18-20 minuter. Men är du bitter så bör du nog inte läsa bloggen i helgen eller i början på nästa vecka, framför allt inte om du samtidigt dricker hett kaffe, det kan bli brännsår om man spiller det på sig. Fotbollsspelare har börjat ändra åkriktning i Gästrikland sista åren, gäller att hänga med i utvecklingen !!
nouw.com/fotbollsscouten
Micke
,

Ingen fara Tony! Jag tycker om riktigt hett kaffe, Coronans ökning gör det tråkigt, så kan man ha lite roligt men ändå hålla sig till sanningen så är väl det bra, du lär ändå komma ihåg att det ända riktiga elitlaget ni har i byn är det med krokklubborna !

Micke
,

Nu är det inte direkt jag som säger var bästa träningsmiljön finns, det sköter du så bra Tony, o självklart bestämmer spelarna själv var dom vill spela, o även om dom själv vill till viken så går det nog ännu lättare när farbror Tony kommer med lite gotta i påsen!!

Peter
,

Micke, jag förstår inte hur du kan nedvärdera tjejerna som byter från GIF till SIF. De kan självklart tänka själv vad som blir bäst för deras utveckling utan att du rabblar upp busstidtabellen.


Istället bör GIF fråga sig vad som har gått fel, varför väljer spelare att istället gå till SIF?

Micke
,

Nedvärderar inte alls! Det är ca 2,5 mil mellan Gävle o Sandviken, o det är väl allmänt känt att ungdomarna från Gävle som ni värvar åker buss till viken! Är det att nervärdera? O sedan kommer det vanliga från er sandvikare: att GIF lär rannsaka sig vad som gått fel!!! Vad gick fel för SIF under 30 år ? När ni var ända ner i div 3 med herrarna? O fortfarande skiljer det inte mycket spelar i samma serie på både herr o dam!

Peter
,

Varför ska du lyfta fram saker för 30 år sedan? Bloggen är ju dagsaktuell med superbra uppdatering.


Heja SIF! Lycka till i SIF Alice! Bra värvning av SIF!

Micke
,

Sedan Peter lär du läsa lite bättre! Jag skrev under 30 år o inte för 30 år sedan! Det är en väsentlig skillnad, o ni har fortfarande inte kravlat er upp i eliten, så det är även nutid! Landets liga nummer 3 är inte eliten i mina ögon, det är snarare GIF som sjunkit under eliten! Men vi är på väg tillbaks! Heja Gävle!!!

Ersson
,

Nej, en 16 åring kan Inge värdera vart deras bästa utvecklingsmiljö är. Det kan som i det här fallet, räcka med lite matkuponger och ett busskort, så har man bytt.

Micke
,

Värkar som herr Tony plockar bort kommentarer oxå! Ska väl se bättre ut för honom o SIF i hans blogg?

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Här plockas inga kommentarer bort om det inte är kränkningar på någon person !! Skärpning Tack !!
nouw.com/fotbollsscouten
Micke
,

Ursäkta mig! Konstigt men ett tag gick det inte o se första kommentaren! Trevlig helg!