8 spelare lämnar SIF A-trupp inför 2021.

Efter en säsong blir det alltid förändringar i en spelartrupp så även i årets upplaga.
2 spelare får tyvärr avsluta sina karriärer pga skador, det är målvakten Kalle Jansson samt försvararen Jonathan Hellström.
Övriga spelare som lämnar är Leo Englund, Melker Dahlkvist, Joe Massey, Eeti Ämmälä, Elias Lindgren och Samuel Gussman.
Det här innebär möjligheter för de nya tränarparet att sätta sin trupp inför kommande säsong, ett jobb som dom håller på med för fullt.

Gillar

Kommentarer

Peter
,

Möjligheter, javisst. Samtidigt är Leo Englund enormt bra på Div.1-nivå vilket är ett enormt tapp. Du måste ha vetat om det när du hyllade Bellander till skyarna för jag tror du är i princip ensam om att hålla Bellander högre än Englund.

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Skillnaden i vårt resonemang är att du räknar mål medan jag tittar på hur målen uppstår, vem är hjärnan bakom dom? där är Bellander nyckeln för SIF !!
nouw.com/fotbollsscouten
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Leo har varit en bra målskytt i 2 år för SIF så han har betytt väldigt mycket för laget, men till slut skiljs spelare och klubbar åt av olika anledningar så är det bara.
nouw.com/fotbollsscouten
Micke
,

Måste hålla med Tony här, Bellander har varit otroligt viktig för SIFs anfallsspel, banar vägen för dom andra målskyttarna i laget,

Jens
,

Nu blir det ju inget ”Pelle Olsson spel” 2021 så vikten av den stora tunga target spelaren minskar. Saknaden efter Leo blir nog tydligare då. Sen får man väl fylla på med andra spelare.

Älska fotboll
,

Spännande att Leo tydligt hindrar om att han inte tror på Sandvikens IF nästa säsong. Att han kan tänka sig att spela för ett Ettan-lag som vill uppåt, men lämnar SIF, bör ses som en ganska tydlig hint. Vad säger du Tony?

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Hej Hugo !! Leo får absolut säga att han inte tror på SIF nästa säsong, den rättigheten har han alltid hos mig efter 2 fina år här. Men det finns en fråga som inte tas upp, vad ville SIF med Leo? Vad tror du om SIF nästa år Hugo, det är fritt fram att tycka fritt.
nouw.com/fotbollsscouten
Älska fotboll
,

Jag tror att tränarbytet är positivt för Sandvikens IF , något man verkligen behövde. Nästa säsong känns det dock tveksamt om det ger någon stor effekt, men i längden kan det nog bli bra. Har fått en väldigt bra känsla av Martin, oerhört trevlig och kunnig!

fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Tack för svaret !!
nouw.com/fotbollsscouten