45 min i VM-kvalet !!

Nu har första 45 min spelats av VM-kvalet Sverige - Österrike och ställningen är 0-1.
Det är INTE bra från Sveriges sida, utan Österrike får styra alldeles för mycket i matchen.

Först kommer min fundering hur man taktiskt har tänkt sig matchen.
Sverige på hemmaplan mot Österrike, då anser jag att man måste visa att DOM har bortaplan genom att sätta hög press, vara aggresiva i sitt markeringsspel och i duellspelet.
Då har man också fått ner Österrike djupare i banan och spelare som Arnautovic har fått spela mer försvarsspel än anfallsspel som han gjort första 45 min.
Just genom honom har Österrike skapat mest och bäst och min nästa fundering är hur man har sagt om jobbet mellan Lustig och Seb Larsson på vår högerkant?
Absolut ingen hjälp kommer från Sebbe Larsson, utan Lustig hamnar i man-man hela tiden med Arnautovic som söker sig innåt för att få använda sin högerfot.
Här måste ju Hamren vakna upp och inse att det kan gå åt helvete om inget görs.
Antingen får Sebbe göra ett mycket bättre jobb defensivt eller så får Lusig styra Arnautovic utåt, så han får använda vänstern istället.
Händer ingenting första 10 min nu, byt ut Sebbe Larsson för han bidrar ingenting vare sig framåt eller bakåt hittills, men han är iaf med för jag såg honom vid avsparken.
Som vanligt håller inte heller mittbackarna, men det vet vi liksom om redan, därför förstår jag inte att man inte vill prova Elm som mittback, vad kan bli sämre???
Får precis nu höra Elmanders synpunkter efter första 45 och tack Elmander, vi ser fotboll lika.
"Vi har hemmaplan och backar hem och låter Österrike styra, va fan håller vi på med", klockren analys !!

Gillar