2 X Stensätra till Årsunda IF !!

Idag skrev 2 st spelare från div 4 konkurrenten Stensätra IF på för Årsunda IF.
Det är målvakten Patrik Lindkvist och den offensive Anders Nygren.

Två mycket bra nyförvärv för Årsunda.
Målvakten Patrik "putte" Lindkvist har ett flertal säsonger bakom sig som målvakt i Stensätra IF i div 4.
Anders Nygren är en offensiv spelare som både kan spela yttermittfältare och anfallare och har varit en av Stensätras absolut bästa spelare de sista åren.


 

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Tjena! Bra nyförvärv men jag är lite nyfiken hur ni/du i Årsunda tänker! Detta är vad jag vet 2 st innebandyspelare som spelar i Albas A-lag. Och deras försäsong börjar väl i mitten på juli eller början av augusti om jag får gissa? Om dom har skrivna kontrakt med Alba så förutsätter jag att fotboll när innebandysäsongen börjar inte är speciellt uppskattat från albas sida om ens tillåtet alls med tanke på skaderisk? Är inte detta lite konstigt när du även säger att ni ska satsa på att vara topplag i div 4? Ni har väl även flera spelare som spelar innebandy på skaplig nivå och även dom lämnar när hösten kommer? Lite nyfiken hur du som tränare tänker när det gäller hösten? För det är ju ofta då som de är helt avgörande många ggr och man vill ju helst mönsta bästa möjliga lag?
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Visst är det så. Jag räknar med att dom kommer igång med fotbollen i månadsskiftet mars/april och kan förhoppningsvis spela de flesta matcherna under hösten, även om det kanske inte blir samtliga. Men jag säger inte nej till nyförvärv utan blir istället glad till sådana och detta är 2 spelare som vi kommer att få mycket nytta av i Årsunda. Dessutom har dom många kompisar redan i laget vilket naturligtvis vägde in i deras val av klubb.
nouw.com/fotbollsscouten
Guest
,
Hoppas jag har fel men de känns som en nödlösning redan från start genom att räkna med att inte kunna mönsta bästa lag hela säsongen utan på hösten få ta till "resten" som kanske redan har tröttnat pga av att inte få spela för att innebandylirarna kommer när det passar och kliver rätt in i start 11:an för att dom är så bra för de är dom. Känns som om de är ett ganska kortsiktigt tänk bara..
Guest
,
Grattis till två bra spelare och bra killar. Men hur ser det ut i Årsunda? Nu citerar jag dig "Min önskan är att få in 6-7 fotbollsspelare utan andra idrotter" slut citat. Det är säkerligen en bit kvar och hur ska ni få ihop gruppen ? Det ska enligt dig vara svårt med så många nyförvärv (du har själv kommenterat andra klubbar) och då saknas du ändå 4 st till fotbollsspelare genom att Nygren och Putte har andra idrotter. Hoppas att du får till det
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Om dom missar 3-4 matcher så får vi ta det. Vi är inte ett klubb som har möjligheter att välja spelare på grund av deras arbete, första idrott, skadehistorik mm. Vi är jätteglada för att dom vill spela i Årsunda IF.
nouw.com/fotbollsscouten
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Hos oss handlar det om överlevnad. Vi gjorde ett hästjobb denna säsong, som slapp bli inblandad i nedflyttningsstriden efter att ha börja träna ordentligt i april och sluta träna ordentligt i augusti pga för få spelare och spelare med andra idrotter. Vi måste få in mer spelare i år för att kunna överleva som klubb i div 4. Att jämföra oss med KSK (antar att du gör det då du nämner att jag tror det blir för många nya där) är som att jämföra skoda och BMW. När dom var 30 spelare i vintras på 1 planhalva så var vi 4 st på den andra planhalvan vecka efter vecka. Men lik förbannat gav vi dom oerhört med jobb under 90 min i båda matcherna. Dom måste se sitt på ett helt annat sätt än vad vi kan göra. Vi behöver spelare, precis som du själv säger så hade jag hoppats på 6 spelare med bara fotbollsintresse, men det kommer vi inte att lyckas med. Årsunda är inte tillräckligt attraktivt att spela i för många.
nouw.com/fotbollsscouten
Guest
,
Lägg ner seniorverksamheten i Årsunda IF om ni inte kan vara självförsörjande på ungdomsspelare. Nu värvar ni från andra lag något som ger problem för andra klubbar. Sluta tänk på dig själv.