Rebecca, Resor, Stockholm

Sedan jag kom hem

Halloj allihopa,

Längesen! Jag är i Dalarna nu och firar jul med min familj. Det känns bra att få vara någonstans där det faktiskt är snöigt och juligt. Vårt hus ligger i Tällberg som är som en liten tomteby såhär års! Jag hade en jättebra helg i Åre med F&V och sen när jag kom hem spenderade jag veckan med James som åkte hem i måndags. Vi hade glögg med familjen och åt middag på Milles, fikade, var på Sturebadet, gick promenader på Djurgården, tog ett glas vin på Kommendören, och bara tog det väldigt lugnt och njöt av att vara tillsammans! Blev tyvärr väldigt förkyld och lite febrig efter Åre så det behövdes verkligen.

Börjar känna mig lite stressad nu för att jag har skjutit på mitt skolarbete så länge när jag vet att jag har minst 2 tentor och en uppsats som ska in när jag är tillbaks i England.... Antar att lovet måste vara över nu och att det är dags att ta tag i skolarbetet. Snart åker jag hem också för att fira nyår i Stockholm och sen bär det av till Oxfordshire med James innan jag åker tillbaka till Exeter igen för exam week. Önska mig lycka till!

xx R

Gillar

Kommentarer

Linn
Linn,
hej! Skulle ni kunna tipsa om snudda dunjackor? Tycker det är så svårt att hitta snygga som man vill ha på sig till vardags!
disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229