Rebecca, Stockholm

Resten av veckan i Stockholm

Hej!

Nu är jag tillbaka i Exeter så tänkte att jag kunde göra en recap av veckan sedan jag bloggade sist. På tisdag träffades jag och Frida och gick till Kavalleriet för att plugga! Sedan på onsdagen var jag på stan med Caroline och sen gick vi till Nationalmuséet och fika det/gick runt där med mamma. Efter det var jag på Bio Capitol med V&F och såg på Jokern. Det är ett måste varje gång jag är i Sthlm haha. Efteråt så gick vi för att äta på något thai-ställe i närheten!

På torsdag så kom V&F till mig för att ha en sleepover och se på skräckfilm vilket var jättemysigt.<3 På fredagen gick jag en långpromenad runt Djurgården och efteråt kom Noel hem till mig och lagade middag - vilken lyx! Efteråt drog vi till Alma bar där vi satt ett tag och hade rom-provning och drack drinkar. Det var riktigt trevligt! Sedan svängde vi förbi Brillo jättesnabbt och sen Neu/Berns, och efter det mötte jag upp F&V som var på Rose. Jag och F drog på efterkaka nära mig så vid 6-tiden gick vi hem och somnade på stört! Dagen efter spenderades i soffan med Caroline. Vi såg på film och käkade chips och dumplings...

Nu fick ni en kort men ganska detaljerad beskrivning av hur min vecka såg ut. Den gick alldeles för fort! :-( Nu är det tillbaka till verkligheten fast ingenting känns särskilt "verkligt" längre. Känns som att jag har flängt runt och varit överallt de senaste två åren! Det är kul såklart men jag får liksom ingen "konstant" i mitt liv. Men universitetet lär väl börja kännas som vardag så småningom. Nu ska jag i alla fall göra min franskaläxa till imorgon.

Puss! / R

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Härlig vecka!!nouw.com/johannagrahn
FSHD Daniel
FSHD Daniel,
Fina bilder! 😊www.fshddaniel.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229